Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μεντιλίμπαρ δίνει ευκαιρία στον Ανδρούτσο – Επέστρεψε ξανά στην πρώτη ομάδα
Ο Θανάσης Ανδρούτσος

Ο Μεντιλίμπαρ δίνει ευκαιρία στον Ανδρούτσο – Επέστρεψε ξανά στην πρώτη ομάδα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να ενταχθεί από σήμερα ο Θανάσης Ανδρούτσος στην πρώτη ομάδας. Η επιστροφή στο Ρέντη και τα τετ α τετ με προπονητή και Ντάρκο.

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Θανάσης Ανδρούτσος, μετά από σχεδόν οκτώ μήνες (σ.σ. έξι ως δανεικός στη Β Γερμανίας), επέστρεψε στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών και τέθηκε ήδη στη διάθεση του προπονητή του για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το πρωί της Δευτέρας και όπως προκύπτει, από εδώ και πέρα θα προπονείται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Βάσκου τεχνικού.

Μια απόφαση που πάρθηκε προσωπικά από τον 63χρονο προπονητή, ο οποίος θέλει να διαπιστώσει εάν ο Ελληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει πράγματα, είτε στις προπονήσεις είτε και σε αγώνες.

Τα τετ-α-τετ στου Ρέντη

Όπως έγινε γνωστό, από τη στιγμή που ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν βρήκε την πρόταση που ήθελε να για συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ο Μεντιλίμπαρ συναντήθηκε και συζήτησε μαζί του στο Ρέντη. Αυτό φαίνεται ότι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, στη διάρκεια της ατομικής προπόνησης του «Ανδρου». Το ίδιο λέγεται πως συνέβη και με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον παίκτη.

Όπως φαίνεται από την επιστροφή του 27χρονου Ανδρούτσου στις προπονήσεις, οι συζητήσεις του με Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς πήγαν καλά, προπονητής και αθλητικός διευθυντής άκουσαν αυτά που ήθελαν και έτσι ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε να επιστρέψει ο Θανάσης Ανδρούτσος στην πρώτη ομάδα. Όπως και έγινε από σήμερα κιόλας.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποτελεί «παιδί» των ακαδημιών του Ολυμπιακού από τα 10 του χρόνια. Συνολικά έχει φορέσει 121 φορές τη φανέλα των Πειραιωτών σε επίπεδο πρώτης ομάδας, έχοντας 5 γκολ και 10 ασίστ. Πέρυσι τον Ιανουάριο, ο 10 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής, Θανάσης Ανδρούτσος, είχε παραχωρηθεί στη γερμανική Οσναμπρικ με τη μορφή δανεισμού, έχοντας συνολικά 13 συμμετοχές. Τώρα επέστρεψε στις προπονήσεις και μένει να φανεί εάν ο Μεντιλίμπαρ θα τον βάλει στο rotation της ομάδας του.

Ανέβασε ρυθμό ο Ρέτσος, έτοιμος ο Μασούρας

Από εκεί και πέρα, έχει αξία να αναφέρομε ότι στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας ο Παναγιώτης Ρέτσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ανέβασε την ένταση του προγράμματός του. Μπήκε σε ποδοσφαιρικά κομμάτια και πλέον μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του. Μάλιστα, με βάση όσα προκύπτουν από το Ρέντη, αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη, αλλά και την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, με αντίπαλο τη Λιόν στη Γαλλία.

Την ίδια στιγμή, ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει κανονικά για τα συγκεκριμένα παιχνίδια τον Γιώργο Μασούρα. Ο Ελληνας επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για προληπτικούς λόγους, αλλά έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς, είναι πλέον 100% καλά, προπονείται σε φουλ ρυθμούς και αρχής γενομένης από το Κλεάνθης Βικελίδης, θα είναι διαθέσιμος.

Only in

Τι γράφει το υπόμνημα που έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ στον Πρωθυπουργό-Ρεπορτάζ in

Το in πληροφορήθηκε τα βασικά σημεία του υπομνήματος που παρέδωσε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ μετά την χθεσινή συνάντηση τους στο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024