Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σκαλόνι: «Αναντικατάστατοι Ντι Μαρία και Μέσι»

Σκαλόνι: «Αναντικατάστατοι Ντι Μαρία και Μέσι»

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Άνχελ Ντι Μαρία και Λιονέλ Μέσι.

Αναντικατάστατους χαρακτήρισε ο προπονητής της Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι τους Άνχελ Ντι Μαρία και Λιονέλ Μέσι.

Ο τεχνικός της αλμπισελέστε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους δύο σούπερ σταρ και το τι προσέφεραν, αλλά και θα συνεχίσει να προσφέρει ο νυν θρύλος της Ίντερ Μαϊάμι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είναι αναντικατάστατοι. Δεν είναι παίκτες που μπορούν να αντικατασταθούν, είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, τόσο ο Άνχελ όσο και ο Λιονέλ είναι μοναδικοί παίκτες», είπε σε συνέντευξή του.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι είχε προσπαθήσει τις τελευταίες εβδομάδες να πείσει τον Ντι Μαρία να συνεχίσει με την «Seleccion» μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, αλλά μάταια:

«Στην περίπτωση του Ντι Μαρία, δεν θα ψάξουμε για αντικαταστάτη. Θα ήταν λάθος να τον αναζητήσουμε. Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει το ίδιο, δεν υπάρχει. Είναι αλήθεια ότι μας έδωσε πλάτος και στα δεξιά και στα αριστερά. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα παίκτη που μπορεί να προσφέρει αυτό το εύρος.

Το ένας με έναν, κατανοώντας το παιχνίδι, βγαίνοντας από την περιοχή… και όλα τα απίστευτα που μόνο αυτός κάνει. Εκείνο που λέω είναι ότι αφού ο Άνχελ δεν είναι εκεί, γιατί να μην αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, επιλέγοντας να μην αναφερθεί ακόμα στον Λιονέλ Μέσι, δεδομένου ότι ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει ακόμη αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024