Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το build up του Κάρμο στο πλάνο του Μέντι

Το build up του Κάρμο στο πλάνο του Μέντι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς με τον Άρη και σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Αγκολέζου στόπερ στο βασικό σχήμα

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό και στην χθεσινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε τα λάθη που έγιναν αλλά και πως έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει η ομάδα του λιμανιού την κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά παράλληλα έδωσε και το σύνθημα για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο τη νίκη στο ματς με τους «κίτρινους» και από την προπόνηση της Τετάρτης οι πειραιώτες μπαίνουν σε ρυθμούς φουλ προετοιμασίας για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό την Τρίτη (πήγαν στο Ρέντη μόνο ο Μασούρας και ο Ρέτσος) αλλά από Τετάρτη πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις με το βλέμμα στραμμένο στο ματς με τον Άρη.

Ο τεχνικός των πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του για τον σημαντικό αγώνα στο Βικελίδης και ένα στοιχείο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (ίσως μάλιστα να φανερώνει πολλά και για τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού) είναι το ενδεχόμενο παρουσίας του Κάρμο στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος σε ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του Κάρμο το οποίο έχει να κάνει με την ικανότητά του στο build up με 40άρες πάσες, οι οποίες μάλιστα είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό εύστοχες.

Αυτές οι μακρινές, καλές μεταβιβάσεις του Κάρμο μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν περισσότερους χώρους σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ακόμα πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την προπόνηση της Πέμπτης, όπως επίσης και το τι θα γίνει με τους Μασούρα – Ρέτσο, καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Το ενδεχόμενο πάντως να κάνει ο Ισπανός τεχνικός κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Αυτό όμως που είναι δεδομένο έχει να κάνει με τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει τους παίκτες του να δίνουν το 100% στην κόντρα με τους «κίτρινους».

Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός είπε στους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης και να μην έχουν στο μυαλό τους την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Λιόν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Άρη και ο «Μέντι» επέμεινε σε αυτό μιλώντας στους παίκτες του.

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024