Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άλαν Σίρερ αποθέωσε τη Νότιγχαμ – Τέσσερις παίκτες της Φόρεστ στην ιδανική εντεκάδα της αγωνιστικής στην Πρέμιερ

Ο Άλαν Σίρερ αποθέωσε τη Νότιγχαμ – Τέσσερις παίκτες της Φόρεστ στην ιδανική εντεκάδα της αγωνιστικής στην Πρέμιερ

Ο θρύλος της Νιούκαστλ και της Εθνικής Αγγλίας εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση και τη νίκη της Νότιγχαμ στο Άνφιλντ

Ο Άλαν Σίρερ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όταν μιλά κάποιος για την αξία και τα όσα πέτυχε στην τεράστια καριέρα του ο θρυλικός σέντερ φορ της Νιούκαστλ και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Μιλάμε φυσικά για έναν χαρισματικό σκόρερ που το όνομα του έγινε… συνώνυμο του γκολ, τόσο με την φανέλα των Magpies όσο και με αυτή των «λιονταριών».

Ο Σίρερ ο οποίος εργάζεται στο BBC έχοντας θέση κεντρικού σχολιαστή της Πρέμιερ Λιγκ εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση και τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Άνφιλντ, κόντρα στην Λίβερπουλ και χρησιμοποίησε πολλά κολακευτικά λόγια για να περιγράψει την απόδοση των φιλοξενούμενων στο μεγάλο αυτό ματς.

Έχουν περάσει τρεις μέρες από τον θρίαμβο της Φόρεστ στο Άνφιλντ και τη νίκη με 1-0, αλλά η εμφάνιση της ομάδας του Εσπιρίτο Σάντο παραμένει στο επίκεντρο.

Αυτό λοιπόν που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως ο Σίρερ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την ιδανική εντεκάδα της τέταρτης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτή έχει έντονο χρώμα… Νότιγχαμ.

Ο Σίρερ επέλεξε τέσσερις παίκτες της Φόρεστ για την κορυφαία εντεκάδα της αγωνιστικής ενώ δεν πρέπει να παραλείψει κάποιος την παρουσία του Εσπιρίτο Σάντο στην θέση του προπονητή.

«Το πλάνο του Σάντο ήταν εξαιρετικό»

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Νιούκαστλ «έσταζε μέλι» μιλώντας για τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ και το πλάνο που εφάρμοσε στην έδρα της Λίβερπουλ.

«Ο Νούνο σχεδίασε και εφάρμοσε το τέλειο πλάνο για το παιχνίδι. Πολλές ομάδες θέλουν να χτυπήσουν την Λίβερπουλ με αντεπιθέσεις αλλά λίγες είναι αυτές που πετυχαίνουν τον στόχο τους και λίγες μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε η Φόρεστ το Σάββατο».

Τα καλά λόγια όμως του Σίρερ δεν περιορίστηκαν στον προπονητή της Νότιγχαμ αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως η «σημαία» της Νιούκαστλ εκθείασε την απόδοση των τεσσάρων παικτών της Φόρεστ που συμπεριέλαβε στην ιδανική εντεκάδα.

Ας δούμε λοιπόν τα σχόλια του Άλαν Σίρερ για τους τέσσερις που ήταν στην καλύτερη ομάδα της τέταρτης αγωνιστικής.

Όλα Άινα: «Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει… ήσυχο τον Νούνιες κι αυτό δεν είναι εύκολο».

Μουρίγιο: «Ήταν συμπαγής σαν βράχος στην καρδιά άμυνας της Φόρεστ στην πρώτη νίκη της Νότιγχαμ στο Άνφιλντ τα τελευταία 55 χρόνια» .

Άλεξ Μορένο: «Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο του παιχνίδι στη βασική εντεκάδα αντιμετωπίζοντας πολύ καλά τον Σαλάχ, ο οποίος έμοιαζε ασταμάτητος το προηγούμενο διάστημα».

Έλιοτ Άντερσον: «Η δουλειά του ήταν εκπληκτική στο Άνφιλντ. Έδειξε να προσαρμόζεται αμέσως στη νέα του ομάδα».

Εκτός των τεσσάρων παικτών της Φόρεστ που προαναφέραμε, ο Σίρερ συμπεριέλαβε στην ιδανική εντεκάδα της τέταρτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και τους Σάντσες (Τσέλσι), Ντε Λιχτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκάμπριελ (Άρσεναλ), Ζορζίνιο (Άρσεναλ), Ματετά (Κρίσταλ Πάλας), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι) και Γουότκινς (Άστον Βίλα).

Only in

Τα «μαθηματικά» Γεωργιάδη για τις ελλείψεις γιατρών στο ΕΣΥ τον εκθέτουν - Η υγεία δεν είναι αριθμοί

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο αναδεικνύεται το μεγάλο θέμα της υποστελέχωσης του ΕΣΥ με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιχειρεί μια επικοινωνιακή ντρίπλα ανοίγοντας τη βεντάλια του προβλήματος και εκτός Ελλάδας αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024