Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός ONEX: «Φωτιά» στην πρεμιέρα Ατανασίεβιτς και Πέριν (vids)

Ολυμπιακός ONEX: «Φωτιά» στην πρεμιέρα Ατανασίεβιτς και Πέριν (vids)

Τα δύο νέα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού ONEX, έλαμψαν στη νίκη των νταμπλούχων Ελλάδος επί της Στρούμιτσα, στην πρεμιέρα των Ερυθρόλευκων στο CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός ONEX έκανε επίδειξη δύναμης στη Βόρεια Μακεδονία κερδίζοντας με 3-0 σετ τη Στρούμιτσα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 2ο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος ήταν σαρωτικοί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την ιστορική σεζόν των 100 χρόνων του συλλόγου. Την επόμενη Τρίτη (24/9), οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους πρωταθλητές Βόρειας Μακεδονίας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», και χρειάζονται μόλις δύο κερδισμένα σετ, για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Κορυφαίοι για τους Πειραιώτες, οι Ατανασίεβιτς και Πέριν, με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου να δείχνουν από το πρώτο τους κιόλας παιχνίδι την κλάση τους, αποδεικνύοντας και στο παρκέ, το πόσο σπουδαίες κινήσεις έκαναν οι Ερυθρόλευκοι το φετινό καλοκαίρι, αξιοποιώντας στο έπακρο την στήριξη μέσω της κάρτας μέλους και της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου από την περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του ποδοσφαίρου για να είναι ο σύλλογος στην κορυφή παντού στη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ιστορίας του.

Ο Σέρβος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του αγώνα, τελειώνοντας με 18 πόντους και 83% στην επίθεση (15/18 επιθέσεις, δύο μπλοκ, ένας άσσος), ενώ σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε και ο Πέριν (16 πόντοι, 69% επίθεση, δύο μπλοκ, τρεις άσσοι).

Συνολικά ο Ολυμπιακός ONEX μέτρησε 10 μπλοκ και πέντε άσσους (65% επίθεση, 60% υποδοχή).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Καναδός ακραίος στάθηκε στην καλή εικόνα των Ερυθρόλευκων παρά το γεγονός ότι δεν είχαν δώσει φιλικό προετοιμασίας:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε σήμερα, το αξίζαμε. Δείξαμε καλό πρόσωπο, παρότι δεν είχαμε παίξει φιλικό ματς, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε. Η σεζόν ξεκίνησε, κοιτάμε μπροστά», ανέφερε ο Πέριν.

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Ολυμπιακού ONEX στη Βόρεια Μακεδονία:

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024