Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος κανόνας των ραντεβού ονομάζεται 6-6-6 και οι γυναίκες τον ακολουθούν πιστά

Ο νέος κανόνας των ραντεβού ονομάζεται 6-6-6 και οι γυναίκες τον ακολουθούν πιστά

«Αν μπορούσε να σχεδιάσει τον τέλειο σύντροφο σε ένα εργαστήριο... θα μπορούσε να διαλέξει ψηλό, πλούσιο και γυμνασμένο. Αλλά οι γυναίκες δεν βγαίνουν με άντρες που σχεδιάστηκαν σε εργαστήρια», δηλώνει ειδικός σε θέματα γνωριμιών

Ο νέος κανόνας των ραντεβού ονομάζεται 6-6-6 και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο του Διαδικτύου.

Όσο λοιπόν εσείς αστειεύεστε πως αναζητάτε έναν άντρα με ύψος 1,80 μ., γαλανά μάτια και οικονομική επιφάνεια, κάποιες γυναίκες εκεί έξω ακολουθούν έναν πολύ συγκεκριμένο κανόνα όταν πρόκειται να αναζητήσουν τον τέλειο —για εκείνες— άντρα.

Και όχι, ο κανόνας  6-6-6 δεν σχετίζεται με καμία είδους αίρεση ή φυλή.

Ποιος είναι ο κανόνας;

Έχοντας κάνει πολλαπλές εμφανίσεις στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο κανόνας προβλέπει ότι οι γυναίκες αναζητούν έναν άντρα που είναι «666» δηλαδή 1.80 μ. ψηλός, με six pack κοιλιακούς και εξαψήφιο εισόδημα.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο κανόνας είναι αρκετά δύσκολο να τηρηθεί στην πραγματικότητα και η εφαρμογή γνωριμιών Flirtini ανακάλυψε, όπως αναφέρει η The Post, ότι περίπου το 80% των γυναικών παραδέχτηκαν τελικά ότι θα ήταν ανοιχτές στο να μειώσουν τα standard τους σε μια προσπάθεια να βρουν πραγματικά ένα ταίρι.

Και η ειδικός σε θέματα γνωριμιών Blaine Anderson ασχολήθηκε επίσης με το θέμα στην ιστοσελίδα της «Dating by Blaine». Χαρακτήρισε τον κανόνα «μαλ***ες» αν και παραδέχτηκε ότι οι γυναίκες «τείνουν να αρέσκονται στους ψηλούς άντρες» μαζί με εκείνους «με λεφτά» και με «γυμνασμένο κορμί», ωστόσο «κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά [δεν] αποτελεί προϋπόθεση για τις περισσότερες γυναίκες».

«Αν μπορούσε να σχεδιάσει τον τέλειο σύντροφο σε ένα εργαστήριο… θα μπορούσε να διαλέξει ψηλό, πλούσιο και γυμνασμένο. Αλλά οι γυναίκες δεν βγαίνουν με άντρες που σχεδιάστηκαν σε εργαστήρια», τόνισε η Anderson.

Επεσήμανε μάλιστα ότι ο κανόνας 6-6-6 ανησυχεί περισσότερο τους άνδρες, παρά τις γυναίκες.

Δυστυχώς για μερικές το να βρεθεί κάποιος που να πληροί και τα τρία κριτήρια είναι σχεδόν απίθανο. Επιπλέον ο κανόνας έχει χαρακτηριστεί «τοξικός» και «χαζός»  τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες.

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024