Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αλέν Ντελόν: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του ένα μήνα μετά το θάνατό του

Αλέν Ντελόν: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του ένα μήνα μετά το θάνατό του

Τί έγραψε ο 30χρονος γιoς του Αλέν Ντελόν ένα μήνα μετά την απώλεια.

Ο Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρονών στις 18 Αυγούστου σκορπίζοντας τη θλίψη στους αμέτρητους θαυμαστές του και αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο κενό στον κόσμο του κινηματογράφου. Μάλιστα, χιλιάδες θαυμαστές του ηθοποιού περίμεναν καρτερικά για να αποδώσουν φόρο τιμής έξω από το αρχοντικό του στα νότια του Παρισιού, όπου και αναπαύθηκε κοντά στα αγαπημένα του σκυλιά.

Πριν τον θάνατό του, ο Ντελόν, είχε ζητήσει συγκεκριμένα να μην υπάρξει εθνικός φόρος τιμής, επιμένοντας ότι ήθελε να ταφεί «όπως οποιοσδήποτε άλλος». «Δεν φοβάμαι τον θάνατο», έλεγε συχνά στις συνεντεύξεις του ο ίδιος.

Ο θρυλικός Γάλλος σταρ και μεγάλος ζεν πρεμιέ της γενιάς του έκανε τέσσερα παιδιά κατά τη διάρκεια της ζωής του, τα οποία προχώρησαν στη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου του με ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα. Ο ένας από τους γιους του, o Αλέν Φαμπιάν, έναν μήνα ακριβώς από τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα, προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, με την οποία μοιράστηκε μερικά οικογενειακά στιγμιότυπα. Ο 30χρονος, στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «1 μήνας… Μας λείπεις μπαμπά»

Σημειώνεται ότι ο Αλέν Ντελόν, σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικών μέσων ενημέρωσης, αφήνει το 50% της περιουσίας του στην κόρη του Ανούσκα και το άλλο μισό στους δύο γιους του, οι οποίοι είχαν δύσκολες σχέσεις με τον πατέρα τους και περιπέτειες με ναρκωτικά, όπλα και τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, μια πιο έντονη σχέση είχε με τον σκύλο του ο αείμνηστος Γαλλος σταρ του σινεμά, καθώς είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί μαζί του και ο σκύλος του. Όπως έχει γινει γνωστό, μετά τις παρεμβάσεις των ζωοφιλικών οργανώσεων, και με απόφαση της οικογένειας του Αλέν Ντελόν, ο σκύλος έζησε.

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024