Ο Σεπτέμβρης ήρθε κι ο καιρός ακόμη καλεί πολλούς από εμάς για μια βουτιά ή ακόμη και για επέκταση των διακοπών. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα τελευταίο «getaway», και ειδικά αν απολαμβάνετε τα ταξίδια με κάποιο κρουαζιερόπλοιο ίσως θα πρέπει να ξέρετε ότι η αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων Ritz-Carlton, η οποία διαθέτει πάνω από 100 πολυτελή ξενοδοχεία και resorts παγκοσμίως, αποφάσισε να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία  προσφέρει πλέον και μοναδικά ταξίδια στην θάλασσα μέσω των ειδικά κατασκευασμένων γιοτ της.

Σε περίπτωση που πράγματι μια κρουαζιέρα σας φαίνεται ελκυστική ιδέα να σας ενημερώσουμε πως  το πρώτο γιοτ της εταιρίας με το ελληνικό όνομα «Εύρημα» αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο. Όσον αφορά τους ενδεχόμενους προορισμούς, οι περισσότερες κρουαζιέρες έχουν ως προορισμό μοναδικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο: από τα ελληνικά νησιά και την Κυανή Ακτή μέχρι το Κεμπέκ και το Μόντρεαλ.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το «Εύρημα» διαθέτει 149 πολυτελείς σουίτες, καθεμιά με την δική της ιδιωτική βεράντα και ένα μοντέρνο εσωτερικό, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 298 επισκέπτες σε μια χαλαρή και κομψή ατμόσφαιρα, όπως κάθε ξενοδοχείο της αλυσίδας στην στεριά.

Οι παροχές και πόσο θα σας κοστίσει

Το μήκους 190 μέτρων γιοτ διαθέτει εστιατόριο με βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, πισίνα, σαλόνια με πανοραμική θέα, πλήρες σπα και άλλες πολυτελείς ανέσεις. Όσο για τις τιμές, αυτήν την εποχή ξεκινούν από €9.200 το άτομο ενώ τους μήνες αιχμής όπως ο Ιούλιος η διαμονή σε δίκλινη σουίτα μπορεί να ξεπεράσει τα €17.000 κατ’ άτομο.

Αν πάλι δεν θέλετε να έχετε να κάνετε με αγνώστους στα ταξίδια σας ανά τον κόσμο, αξίζει να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο είναι διαθέσιμο και για ιδιωτική ναύλωση. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι το δεύτερο σκάφος της εταιρίας The Ritz-Carlton, το «Ilma».

Πηγή: Mykonos Live TV