Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Για μένα είσαι ακόμα τέλεια»: Η κρυφή σχέση του Ντέιβ Γκρολ με την «θεά του εναλλακτικού ερωτισμού»

«Για μένα είσαι ακόμα τέλεια»: Η κρυφή σχέση του Ντέιβ Γκρολ με την «θεά του εναλλακτικού ερωτισμού»

Από την ώρα που έγινε γνωστό πως ο Ντέιβ Γκρολ απέκτησε παιδί εκτός γάμου, η ερωτική του ζωή μπήκε στο μικροσκόπιο. Και η σχέση του με την Αννελίς Νέιλσεν μοιάζει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από τη στιγμή που ο Ντέιβ Γκρολ έκανε γνωστό με μια ανάρτησή του στο Instagram, ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου. Από τότε, όλα ο Τύπος έχει πέσει με τα μούτρα να ανακαλύψει μια είναι η μητέρα και παράνομη σχέση του leader των Foo Fighters – με αποτέλεσμα η προσωπική του ζωή να έχει βγει στα μανταλάκια.

Σε αυτή την «αναζήτηση», πριν από λίγες ημέρες η New York Post, έβαλε στο κάδρο την Αννελίς Νέιλσεν – ή αλλιώς, τη «θεά του εναλλακτικού πορνό» και ιδρύτρια της ερωτικής ιστοσελίδας God’s Girls. Μπορεί η 40χρονη επιχειρηματίας να αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε αισθηματική σχέση με τον Ντέιβ Γκρολ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι δυο τους ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι φίλοι της Αννελίς Νέιλσεν, που μιλώντας στην Daily Mail αποκάλυψαν πως η 40χρονη δεν έκρυβε την ερωτική της σχέση με τον πασίγνωστο μουσικό. Ο Τάιλερ Άμονς, παλιός συγκάτοικος της Νέιλσεν, δήλωσε ότι είχε συναντήσει τον Γκρολ στο διαμέρισμά τους και συμπλήρωσε: «Μας έχει δείξει τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσαν και συχνά πυκνά έλεγε ότι θα πάει μαζί του στις περιοδείες του. Γνωρίζονταν τουλάχιστον 15 χρόνια».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις μιας άλλης φίλης της Νέιλσεν, της Κλερ Γουίλσον. «Μου είπε ότι είναι το κρυφό κορίτσι του Γκρολ και ήταν πολύ περήφανη για αυτό. Μιλούσε για αυτόν πάρα πολύ και η σχέση τους δεν ήταν μυστικό στον κύκλο της Αννελίς» είπε στην Daily Mail. «Στην αρχή δεν την πίστεψα, αλλά κατάλαβα ότι έλεγε αλήθεια όταν είδαμε τον Γκρολ στο αμάξι της μια μέρα» είπε η Τζέσικα Σταντίκι, μια άλλη γυναίκα από τον κύκλο της 40χρονης.

Η Daily Mail βρήκε μια φωτογραφία του Ντέιβ Γκρολ και της Αννελίς Νέιλσεν, που είχε δημοσιεύσει η τελευταία σε έναν παλιό της λογαριασμό στο Instagram,.

Μάλιστα, η Daily Mail δημοσίευσε τόσο μια φωτογραφία που είχε ποστάρει η Αννελίς Νέιλσεν σε έναν παλιό της λογαριασμό στο Instagram, που την δείχνει μαζί με τον Ντέιβ Γκρολ όσο και ένα μήνυμα, χωρίς ωστόσο να λέει με ποιον μιλάει.

Η Daily Mail επικοινώνησε με την Αννελίς Νέιλσεν, η οποία αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Ντέιν Γκρολ. «Έχω να μιλήσω μαζί του για χρόνια. Τον ήξερα ελάχιστα» ήταν η απάντησή της.

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024