O Λάμπρος Λάζαρης απάντησε στη «Super Κατερίνα» για τις οικονομικές διαφορές που έχουν προκύψει με τη Δανάη Παππά μετά τον χωρισμό τους, ο οποίος συνέβη πριν λίγους μήνες.

Το πρώην ζευγάρι όμως κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων φαίνεται να είχε αποκτήσει κοινή περιουσία, συνεπώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σύντομα στις δικαστικές αίθουσες.

Ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν ακολουθούν δικαστική οδό και πως με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό τα έχουν βρει ως προς αυτό το θέμα.

Τι ανέφερε ο Λάμπρος Λάζαρης για τις οικονομικές διαφορές με τη Δανάη Παππά

«Ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση.

Δεν ισχύει τίποτα, εγώ με τη Δανάη τα έχουμε βρει τα μεταξύ μας.Δεν υπάρχει καμία δικαστική οδός και χαζομάρες.

Σαφέστατα όταν είσαι 5,5 χρόνια με έναν άνθρωπο και οργανώνεις τη ζωή σου υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια αλλά αυτά τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Ούτε στα δικαστήρια πρόκειται να πάμε, ούτε πουθενά.

Τώρα δεν έχουμε σχέσεις, γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας

Απλά επειδή και εγώ τρέχω πολύ και φαντάζομαι και η ίδια, όπως ο δικηγόρος μου μιλάει για τα πάντα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, έτσι μίλησε και για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα δικαστηρίου δηλαδή.

Τώρα δεν έχουμε σχέσεις, γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Εγώ το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου και τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή!» δήλωσε ο Λάμπρος Λάζαρης στην εκπομπή.