Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχαλόπουλος έκαναν γνωστό ότι πήραν την απόφαση να βάλουν «τίτλους τέλους» στον γάμο τους, μετά από 10 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά. Από τότε οι solo πορείες τους έχουν απασχολήσει τον Τύπο, ιδιαίτερα αυτή της γνωστής ηθοποιού η οποία ζει και πάλι τον έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Για τον χωρισμό, αλλά και τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου, μίλησε και η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό» και μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη νέα σχέση της ηθοποιού, αλλά και για την προβολή που έχει λάβει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

«Εγώ είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου και με την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Καλά έκανε και ερωτεύτηκε και να κάνει και μια δεύτερη οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιο. Εγώ αναφέρομαι στη δημοσιότητα» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο  Μπρούνο Τσερέλα έκαναν γνωστή τη σχέση τους πριν από τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε μια φωτογραφία της με τον ιταλοαργεντινό παίκτη του μπάσκετ, από τη συναυλία των Coldplay.

Από τότε ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει πάρει φωτιά, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει κάνει αναρτήσεις με φωτογραφίες τους από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά και την καθημερινότητά τους.