Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Σκάστε, κανείς δεν σας ρώτησε»: Επίθεση του Φάρελ Γουίλιαμς στους καλλιτέχνες που έχουν πολιτική άποψη

«Σκάστε, κανείς δεν σας ρώτησε»: Επίθεση του Φάρελ Γουίλιαμς στους καλλιτέχνες που έχουν πολιτική άποψη

Ο γνωστός μουσικός Φάρελ Γουίλιαμς διαφωνεί με τους stars που ασχολούνται με την πολιτική και εκφράζουν την άποψή τους, με τα καρφιά του να πηγαίνουν στην Τέιλορ Σουίφτ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται έναν από τους πιο ταλαντούχους και προικισμένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Ο Φάρελ Γουίλιαμς θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες της ραπ σκηνής έστω κι αν έχει κυκλοφορήσει μόλις δύο άλμπουμ, ακόμα πιο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός, έχει κερδίσει 13 Grammy Awards, ενώ ήταν υποψήφιος και για δύο βραβεία Όσκαρ. Μέσα σε όλα, τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει μπει και στον χώρο της μόδας ως σχεδιαστής.

Ωστόσο, για ένα πράγμα για το οποίο δεν φημίζεται, είναι η πολιτική του άποψη. Την ώρα που οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι καθημερινές, η προεκλογική περίοδος φουντώνει μέρα με τη μέρα και οι περισσότεροι καλλιτέχνες εκφράζουν τις προτιμήσεις του, ο 51χρονος καλλιτέχνης επιμένει να μένει στη σιωπή. Μια σιωπή που έσπασε μέσω μιας συνέντευξής του στο Hollywood Reporter, τονίζοντας ότι τον ενοχλούν οι celebrities που εκφράζουν την πολιτική τους άποψη.

«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και με ενοχλεί όταν βλέπω διάφορους διάσημους να βγαίνουν και να σας λένε τι να ψηφίσεται» είπε ο Φάρελ Γουίλιαμς. «Είμαι από αυτούς, που όταν ακούω κάποιον, σκέφτομαι ‘Τι στο διάολο; Σκάσε. Κανείς δεν σε ρώτησε’» τόνισε.

Εννοείται, πώς όταν ρωτήθηκε τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ, απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω, πάντως, να ψηφίσω ποτέ ακροδεξιά. Όχι, δεν θα το κάνω».

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι με αυτά του τα λόγια ο Φάρελ Γουίλιαμς βάζει στο στόχαστρό του την Τέιλορ Σουίφτ. Η super pop star, πριν από λίγες ημέρες, με μια ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει την Κάμαλα Χάρις, λέγοντας «θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, ταλαντούχα ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος».

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024