Ο Αύγουστος που πέρασε δεν ήταν αυτός που θα ήθελε -και σίγουρα φανταζόταν- ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο έλληνας πρωταθλητής στο τένις είχε ένα εκρηκτικό καλοκαίρι μέσα στα κορτ, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο Τσιτσιπά κατά την διάρκεια αγώνα και να γίνει πάλι το «αγαπημένο» θέμα των social media.

Από τότε έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες – ο Στέφανος Τσιτσιπάς τερμάτισε την επαγγελματική συνεργασία με τον πατέρα του, άλλαξε προπονητή, κρατάει εκτός κορτ τα προσωπικά του και πλέον ψάχνει τα πατήματά του, προκειμένου να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Για αυτή την περίοδο, τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη σχέση του με την Πάολα Μπαντόσα μίλησε η μητέρα του Γιούλια Σαλνίκοβα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Ήταν πολύ ήσυχο παιδί και πολύ ντροπαλό. Λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και τα παιδιά που είχε στην τάξη, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι» είπε η μητέρα του Στέφανου. «Του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Υπήρχαν δύο – τρία παιδιά στην τάξη του που τον έδειραν αρκετά» τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε, αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του. Και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ».

Ο Στέφανος και ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους τον περασμένο Αύγουστο.

Η Γιούλια Σαλνίκοβα αναφέρθηκε και στη σχέση ανάμεσα στον Στέφανο και στον Απόστολο Τσιτσιπά, αλλά και το τέλος της συνεργασίας τους. «Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Από το 2020 που έχασε στο Αμερικανικό Όπεν είπαμε με τον Απόστολο ότι ο Στέφανος πρέπει να αλλάξει προπονητή» είπε η Γιούλια Σαλνίκοβα και πρόσθεσε: «Δεν το βλέπουμε ως τραγωδία. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε μια δεμένη οικογένεια».

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις ανάμεσά τους τα τελευταία χρόνια, ενώ για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του γιου της παραδέχθηκε ότι «είναι το μειονέκτημα του. Δεν τον βοηθάει καθόλου. Υπάρχουν αθλητές που τους βοηθούν τα ξεσπάσματα».

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Πάολα Μπαντόσα. Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά είχε απασχολεί τα μίντια το περασμένο διάστημα εξαιτίας του σύντομου χωρισμού τους. «Ο Στέφανος είναι χαρούμενος, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν εκείνος είναι χαρούμενος, είμαι χαρούμενη και εγώ» είπε και ολοκλήρωσε: «Υπήρξε ένα δύσκολο διάστημα που χώρισαν, αλλά τώρα είναι ερωτευμένοι. Ήμουν στο πλευρό της Πάολα, μιλήσαμε και για αυτό τα ξαναβρήκαν».