Ενώπιον ενός τρομακτικού σκηνικού βρέθηκε η διευθύντρια ενός καταστήματος εξαργύρωσης επιταγών στην Ατλάντα. Η ίδια αιφνιδιάστηκε από δύο διαρρήκτες που μπήκαν στο κτίριο από τρύπα που άνοιξαν στην οροφή και παραλίγο να πέσουν πάνω της.

Συγκεκριμένα, το απίστευτο συμβάν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας γύρω στις 08:17 (τοπική ώρα) το πρωί της 3ης Σεπτεμβρίου την ώρα που η διευθύντρια ετοιμαζόταν να ανοίξει το κατάστημα στη βορειοδυτική Ατλάντα της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι δείχνει το βίντεο

Η διευθύντρια Τεγιόκα Γκλεν νόμισε αρχικά ότι ο θόρυβος που έκαναν οι διαρρήκτες όταν άνοιγαν την τρύπα προερχόταν από εργασίες επισκευής που γίνονταν στο κτίριο. Όταν έπεσε ο πρώτος από τους δύο στο πάτωμα, θεώρησε ότι ήταν ένας τραυματισμένος εργάτης, αλλά πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε την αλήθεια όταν ο διαρρήκτης την έπιασε από το σβέρκο.

Στα πλάνα διακρίνονται οι διαρρήκτες να διατάζουν την υπάλληλο να τους οδηγήσει στο χώρο όπου υπήρχε το θησαυροφυλάκιο. Αφού το άδειασαν φίμωσαν με ταινία την γυναίκα και την κλείδωσαν στην τουαλέτα. Οι διαρρήκτες διέφυγαν με λεία 150.000 δολαρίων αφού επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο ή σκούρο πράσινο φορτηγάκι, που οδηγούσε συνεργός τους.

Η γυναίκα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η αστυνομία της Ατλάντα, που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των διαρρηκτών και ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Δείτε το βίντεο