Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Κριέ, η Τετάρτη φέρει μια ‘Έκλειψη Σελήνης που δεν θα σου περάσει απαρατήρητη. Σήμερα η μέρα σε καλεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να εξετάσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Σε απασχολεί η ψυχική σου υγεία καθώς φαίνεται να μην είναι στα καλύτερα της. Αν επιλέξεις να συζητήσεις με κάποιον, φρόντισε να είναι κάποιος που εμπιστεύεσαι πραγματικά.

Στα θετικά: Αν εκφραστείς πράγματι σε κάποιον θα καταφέρεις να κρίνεις καλύτερα τις σκέψεις σου καθώς όσο ακούς τα λεγόμενα σου θα δεις αν στέκουν στην πραγματικότητα τα όσα σκέφτεσαι.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου αναρωτιέσαι ακόμη πιο έντονα αν η επιλογή του συντρόφου σου είναι σωστή, αν έχεις. Αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να βασιστείς στο ταίρι σου και να το εμπιστευθείς. Αν δεν έχεις ταίρι, από την άλλη, αναρωτιέσαι αν θα σε βρει ποτέ κάποιο αξιόλογο άτομο. Η μέρα δεν προσφέρεται για ενάρξεις. Στα επαγγελματικά σου πρόσεξε τα κουτσομπολιά – μπορεί κάποιος να παριστάνει το φίλο σου ενώ δεν είναι.

Ταύρος

Η Έκλειψη Σελήνης σε ευνοεί αφάνταστα, Ταύρε. Σκέφτεσαι να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην από εδώ και πέρα ζωή σου. Νέες ευκαιρίες να ανοίγονται μπροστά σου και οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν σε κινητοποιούν να ενδυναμώσεις τη θέση σου.

Στα θετικά: Η έκλειψη αυτή φέρνει κάθαρση και ανανέωση. Από σήμερα παίρνεις την απόφαση να  απομακρύνεις τοξικούς ανθρώπους και να τους αντικαταστήσεις με πιο ποιοτικές παρέες ή να επανεκκινήσεις σχέσεις του παρελθόντος που σου έκαναν καλό και δεν είχες αξιολογήσει σωστά.

Στα αρνητικά: Σήμερα η δύναμη του φεγγαριού είναι με το μέρος σου κι έτσι αρνητικά δεν προβλέπονται.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η Έκλειψη της Σελήνης φέρνει στο προσκήνιο πράγματα που σου δημιουργούν αμφιβολίες για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις σύντομα. Επιπλέον, απέφυγε να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

Στα θετικά: Θα δεις τη σημασία του να έχεις δικούς ανθρώπους πλάι σου ξεκάθαρα.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις ανθρώπους λόγω της κοινωνικής τους εικόνας. Δεν αποκλείεται ένα άτομο από τον περίγυρό σου να σε εκμεταλλεύεται και μάλιστα επί χρόνια. Επιπλέον, βάλλεται η κοινωνική σου εικόνα από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που εσύ δημιουργείς. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος σε όσα λες, αλλά πρόσεξε και τί λες, πού και πώς το λες.

Καρκίνος

Η Έκλειψη Σελήνης στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων σου φέρνει ευκαιρίες και εύνοια σε τομείς που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη, αγαπημένε μου Καρκίνε. Η ημέρα προσφέρεται για επέκταση των οριζόντων σου, είτε μέσω κάποιας εκπαίδευσης, είτε μέσω κάποιου επερχόμενου ταξιδιού. Παρατάς ό,τι σε βόλευε και αναζητάς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα – και σου πάει.

Στα θετικά: Βρίσκεις την πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου κι αυτό θα βοηθήσει στα ερωτικά σου. Η έκλειψη αυτή προσφέρεται επίσης να ανοίξεις νέες οδούς στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικά σήμερα, η μέρα έχει ραφτεί στα μέτρα σου.

Λέων

Η Τετάρτη, Λέοντα, σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα οικονομικής φύσης, αλλά και με φοβίες και ανησυχίες που έκρυβες καιρό. Το διάστημα αυτό δεν είναι πολύ εύκολο για εσένα, αλλά οι εσωτερικοί διάλογοι που συντηρείς θα σε βοηθήσουν να επιδιώξεις τη μεταμόρφωσή σου στην  καλύτερη δυνατή εκδοχή σου.

Στα θετικά: Η λίμπιντός σου είναι στα σύννεφα και η πέρασή σου επίσης, όσον αφορά τα ερωτικά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα ανταμειφθούν στο άμεσο μέλλον.

Στα αρνητικά: Μπορεί να νιώσεις ότι η αυτοπεποίθησή σου πέφτει κάπως, αλλά είναι παροδικό.

Παρθένος

Η Τετάρτη, Παρθένε, σε ωθεί να δεις τις σχέσεις με νέα ματιά, αναγνωρίζοντας ποιες συνδέσεις έχουν αμοιβαιότητα και ποιες χρειάζονται αναθεώρηση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα ερωτικά σου.

Στα θετικά: Θα δεις τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη διαύγεια.

Στα αρνητικά: Ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας με άτομα του περίγυρού σου, αλλά είναι αναγκαίο για να βρεθεί τελικά η ισορροπία που αναζητάς.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Τετάρτη σε βρίσκει σε θολά νερά. Επικρατεί μια σύγχυση και μια αβεβαιότητα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου. Στο εργασιακό σου χώρο ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Στα θετικά: Ο Ποσειδώνας σε καθιστά ρομαντικό κι ονειροπόλο σήμερα κι έτσι θα νιώσεις έντονη σύνδεση με τους άλλους και ιδιαίτερα με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Κάπως έχεις αμελήσει την οργάνωση των υποχρεώσεών σου και έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτό πιο έντονα σήμερα. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά για να μη χαθείς μέσα στις λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σημερινή σεληνιακή  έκλειψη σε καλεί να εξετάσεις πώς εκφράζεις την αγάπη σου και με ποιον τρόπο απολαμβάνεις τις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Αναρωτιέσαι τί θα πει χαρά, τί έρωτας, τί χρόνος. Οι φιλοσοφικές αυτές αναζητήσεις σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τον κόσμο πιο αληθινά κι αυθόρμητα.

Στα θετικά: Αν έχεις ταίρι θα αξιολογήσεις αν πληροί τα στάνταρ σου. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση αυτήν την περίοδο θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα στην ημέρα.

Στα αρνητικά: Μπορεί η εσωτερική αυτή αναζήτηση να σου φανερώσει λάθη που έκανες κατά το παρελθόν.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς στρέφει το φως σε θέματα που αφορούν τις ρίζες σου, το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Η ενέργεια του φεγγαριού σε κάνει να ασχολείσαι με το παρελθόν και κάποια προβλήματα που χρειάζονται οριστική επίλυση.

Στα θετικά: Θα ανακαλύψεις την έννοια του «ανήκειν» μαζί με το ταίρι σου όπως ποτέ ξανά αρκεί να βρεις εσύ τους τρόπους που στην πραγματικότητα θέλεις να συνδέεσαι.

Στα αρνητικά: Μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να χαλάσουν κάτι όμορφο που έχεις χτίσει – ούτε στα ερωτικά, ούτε στα επαγγελματικά σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που συνδέονται με την επικοινωνία και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου, κυρίως με αδέρφια, γείτονες ή στενούς συγγενείς. Θα έχεις την ανάγκη να συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους γύρω σου.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όσον αφορά τις γνώσεις σου. Τσέκαρε όμως αν οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι σωστές καλου-κακού.

Στα αρνητικά: Έχεις, πιθανόν, μπερδέψει τη φιλική συμπεριφορά με το φλερτ και σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση του δεύτερου ενώ είσαι μάλλον απλώς συμπαθής. Μην  το βάζεις κάτω όμως γιατί θα εμφανιστούν ευκαιρίες ανανέωσης.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου και τις αξίες σου.  Αισθάνεσαι αβεβαιότητα όσον αφορά στα οικονομικά σου και σου δημιουργείται μια σύγχυση στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου.

Στα θετικά: Μέσα από αναποδιές κινητοποιείσαι να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου σε σχέση με την απόκτηση και τη διαχείριση υλικών αγαθών.

Στα αρνητικά: Ανακαλύπτεις ότι κάποιες καταστάσεις σου έχουν δημιουργήσει ψευδείς ελπίδες.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Έκλειψη Σελήνης που που κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει σημαντικές αλλαγές. Στο επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκονται θέματα που αφορούν την ταυτότητα και την εικόνα που προβάλεις στον κόσμο.

Στα θετικά: Σου προσφέρεται η ευκαιρία για μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση και σε καλεί να ξαναβρείς τον εαυτό σου.

Στα αρνητικά: Οι επιλογές που κάνεις μοιάζουν ακατάλληλες ή εξιδανικευμένες, αφού η κρίση σου δεν είναι καθαρή.