Συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο Δημήτρης Κόκοτας. Στο πλευρό του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα βρίσκονται η οικογένεια του, ενώ οι θεράποντες ιατροί του δίνουν καθημερινό αγώνα για να επανέλθει.

Τα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του

Έπειτα από έμφραγμα που υπέστη πριν από μερικούς μήνες ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε εντελώς ξαφνικά μπροστά στους συνεργάτες του κατά την διάρκεια προβών, χωρίς προηγουμένως να έχει νιώσει κάτι που να τον ανησυχήσει.

O Δημήτρης Κόκοτας έκτοτε νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), ενώ υπενθυμίζεται πως νοσηλευόταν από τις 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από το ατυχές συμβάν.

Τι λέει για την εξέλιξη της υγεία του η σύζυγος του

»Ο Δημήτρης έχει βελτίωση, μικρή μεν δεδομένης της κατάστασης, αλλά σημαντική δε. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και το άγγιγμα. Γνώριζα εξ αρχής ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος, αλλά με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας υγιής οργανισμός, οπότε πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επανέλθει», είπε στο MEGA η σύζυγος του τραγουδιστή.

«Το παιδί μας κι εγώ τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Να έχουμε πάντα θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο που μας κρατάει δυνατούς στις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία».

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μάχη του

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του στο J2US και έκτοτε όλοι αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Από το πλευρό του δεν λείπει στιγμή η σύζυγός του Κατερίνα, η οποία είχε επισημάνει πριν από λίγο καιρό πως «χρειάζεται υπομονή, σαν ένα ποτήρι που το γεμίζεις σταγόνα σταγόνα κάθε μέρα».