Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φαράγγι Σαμαριάς: Η κακοκαιρία και η μοιραία «γκέλα» του βράχου πριν καταπλακώσει την 35χρονη
Εικόνα από το Φαράγγι της Σαμαριάς

Φαράγγι Σαμαριάς: Η κακοκαιρία και η μοιραία «γκέλα» του βράχου πριν καταπλακώσει την 35χρονη

Σε αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της άτυχης τουρίστριας - Ο βράχος αποκολλήθηκε εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής, εξηγεί ο υπεύθυνος εργαζομένων Δρυμού

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 35χρονη τουρίστρια, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09), που έκανε πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς, όταν βράχος αποκολλήθηκε εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής στα Χανιά και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να καταλήξει.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε από αιμορραγία. Πρόκειται για μια γυναίκα τουρίστρια 35 ετών, για τη διακομιδή της οποίας έχει κινητοποιηθεί ελικόπτερο.

Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στη έξοδο προς Αγία Ρουμέλη. Λόγω της δυνατής νεροποντής που ξέσπασε σήμερα, ο βράχος αποκολλήθηκε, χτύπησε σε κάποιο δέντρο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο πόδι της γυναίκας, τραυματίζοντας την στη μηριαία αρτηρία. Αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει από αιμορραγία.

Απομακρύνθηκαν οι εγκλωβισμένοι τουρίστες

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκλωβίστηκαν άλλοι 32 πεζοπόροι, οι οποίοι πλέον έχουν απεγκλωβιστεί και έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Τι λέει για το θανατηφόρο συμβάν ο υπεύθυνος εργαζομένων Δρυμού

Ο Αλκιβιάδης Πενταράκης, υπεύθυνος εργαζομένων Δρυμού, μίλησε στο LIVE NEWS για τα όσα συνέβησαν.

«Σήμερα μετά τη 1.30 έγινε μία ισχυρή νεροποντή με αποτέλεσμα μία πέτρα να πέσει, η πέτρα χτύπησε ένα δέντρο και ένα κομμάτι της πέτρας χτύπησε μία Γερμανίδα τουρίστρια 35 ετών και της έκοψε τον μηρό. Παρά τις προσπάθειες ενός γιατρού τουρίστα που ήταν στο φαράγγι, η γυναίκα κατέληξε από αιμορραγία. Το περιστατικό έγινε λόγω της βροχής. Έχουν απεγκλωβιστεί πλέον όλοι αλλά έχουν μείνει 10 άτομα στον οικισμό της Σαμαριάς σε ασφαλή σημείο, γιατί ήταν ηλικιωμένοι. Σήμερα ήταν ξαφνικό το μπουρίνι και δεν υπήρχε ενημέρωση και γι΄ αυτό δεν έκλεισε το φαράγγι».

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024