Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Ο Λαουτάρο… ξυπνά και απειλεί!

Η Σίτι φιλοξενεί την Ίντερ (MEGA, 22:00) και ο Αργεντίνος φορ θέλει να φτάσει τα 11 γκολ στο Champions League.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν ανησυχεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη στιγμή, ο Λαουτάρο Μαρτίνες αντιμετωπίζει μια περίοδο «ξηρασίας» όσον αφορά το σκοράρισμα στην Ίντερ.

Έχει περάσει ήδη τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν χωρίς να βρει δίχτυα, κάτι που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της Ίντερ, καθώς ο Μαρτίνες ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που ήταν κορυφαίος σκόρερ της Serie A πέρυσι, έχει περάσει και στο παρελθόν παρόμοιες περιόδους χωρίς σκοράρισμα, κάτι που φαίνεται να αποτελεί έναν περιοδικό «κύκλο» για τον ίδιο. Η «ξηρασία» αυτή ξεκίνησε στα τέλη της περασμένης σεζόν και συνεχίζεται στην αρχή της τρέχουσας, κάτι που φοβίζει τους οπαδούς και την ομάδα, καθώς έχει χάσει κρίσιμες ευκαιρίες σε σημαντικά παιχνίδια.

Η αποψινή μάχη με τη Σίτι στο Μάντσεστερ (22:00, MEGA), είναι ευκαιρία να δείξει ότι δεν ξεχάσει πως να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το τρέχον πρόβλημα, οι ειδικοί και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι πρόκειται για προσωρινή κατάσταση. Οι λόγοι περιλαμβάνουν την κόπωση από την έντονη καλοκαιρινή περίοδο λόγω του Κόπα Αμέρικα και τη μη επαρκή προετοιμασία. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο Μαρτίνες θα ανακάμψει σύντομα, κάτι που συνέβη και σε προηγούμενες «ξηρασίες» του, τις οποίες ακολουθούσαν έντονα διαστήματα σκοραρίσματος.

Το ματς στο «Ετιχαντ» δεν είναι εύκολο μήτε η άμυνα της Μάντσεστερ εύκολη, αλλά ο Λαουτάρο είναι ο νούμερο-1 κίνδυνος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Only in

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής

Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση, τα τάγματα εφόδου και όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024