Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Ο Τζόκοβιτς χόρεψε συρτάκι σε διάδρομο γυμναστικής!

Ο Σέρβος τενίστας λατρεύει την Ελλάδα και ξέρει να χορεύει και τον διάσημο χορό μας ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας και μοναδικός. Αγαπάει την Ελλάδα και το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Μας απέκλεισε από το Davis Cup, αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Προετοιμάστηκε πάντως με τον καλύτερο τρόπο.

Ο «Νόλε» χορεύει συρτάκι και δείχνει ότι ξέρει άριστα τα μυστικά του χορού μας. Ακόμη και πάνω σε διάδρομο γυμναστικής!

Ο Σέρβος τενίστας, έχει άριστη σχέση με την Ελλάδα. Συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας για διακοπές, ειδικά στη Μεσσηνία, όπου έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Επιπλέον, έχει δηλώσει αρκετές φορές πως αγαπά την ελληνική κουλτούρα και έχει καλές σχέσεις με πολλούς Έλληνες αθλητές, όπως τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μάλιστα, ο Τζόκοβιτς έχει παραδεχτεί ότι νιώθει «σαν στο σπίτι του» όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, και είναι φανερή η εκτίμησή του για τη φιλοξενία και το κλίμα της χώρας.

Στις πρόσφατες αναμετρήσεις Ελλάδας-Σερβίας για το Davis Cup 2024, η Σερβία επικράτησε με 3-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο World Group I. Στον πρώτο αγώνα, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο. 53 στον κόσμο) νίκησε τον Αριστοτέλη Θάνο (Νο. 713) με 6-3, 6-3.

Αμέσως μετά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο. 1 του κόσμου, επικράτησε άνετα του Γιάννη Ξυλά με 6-0, 6-1, κάνοντας το 2-0 για τη Σερβία. Στο διπλό, ο Τζόκοβιτς μαζί με τον Χαμάντ Μεντζέντοβιτς νίκησαν τους Πέτρο Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνο με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3), ολοκληρώνοντας την πρόκριση της Σερβίας.

Επί της ουσίας, μας… χόρεψε συρτάκι ο Νόλε. Εντός του κορτ. Πάντως ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δείξει ότι ξέρει να χορεύει συρτάκι! Κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Ελλάδα, σε διάφορες περιπτώσεις, έχει χορέψει συρτάκι με φίλους και οικογένεια.

Έχει μάλιστα δημοσιεύσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χορεύει με ενθουσιασμό το γνωστό αυτό παραδοσιακό ελληνικό χορό. Η αγάπη του για την ελληνική κουλτούρα φαίνεται και από αυτές τις στιγμές, που συχνά γίνονται viral.

Ο κάτοχος 24 τίτλων Grand Slam και ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Παρισιού δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο, όπου χορεύει συρτάκι πάνω σε… διάδρομο γυμναστικής.

Φυσικά και συγκέντρωσε εκατομμύρια likes. Ο Τζόκοβιτς μπορεί τα πάντα!

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024