Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι με τα πόδια ανοιχτά»: Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι ΟΚ με την ερμηνεία, αλλά όχι και με το ντύσιμο της Κατερίνας Λιόλιου
Η Κατερίνα Λιόλιου

«Όχι με τα πόδια ανοιχτά»: Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι ΟΚ με την ερμηνεία, αλλά όχι και με το ντύσιμο της Κατερίνας Λιόλιου

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε κι αυτός την άποψή του για την ερμηνεία του «Διθέσιου» από την Κατερίνα Λιόλιου και το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Ήταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έδειχνε τη νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου να ερμηνεύει το γνωστό κομμάτι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Διθέσιο». Όπως συμβαίνει κατά 99,9% σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πήραν φωτιά, με τους περισσότερους χρήστες να «σταυρώνουν» τη νεαρή τραγουδίστρια που τόλμησε να πιάσει στο στόμα της το συγκεκριμένο τραγούδι.

Όπως συμβαίνει ξανά κατά 99,9% σε αυτές τις περιπτώσεις, το θέμα μεταφέρθηκε από τα comments των social media στις εκπομπές της μικρής οθόνης, με κόσμο και ντουνιά να καλείται να πει την άποψή του για την ερμηνεία από την Κατερίνα Λιόλιου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Τελευταίος σε αυτή τη λίστα ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να παίρνει θέση στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA και να δίνει από πριν ένα… στοιχείο ότι θα πει κάτι δυνατό, τονίζοντας στην κάμερα «επειδή θα γίνω κακός, θέλω η απάντηση να παίξει ολοκληρη κι αν χρειαστεί ένα ‘μπιμ’ να το βάλετε».

«Ορθώς λέει το ‘Διθέσιο’ και χαίρομαι οι νέες καλές τραγουδίστριες να περνάνε αυτά τα σημαντικά τραγούδια στις νεότερες γενιές» ξεκινάει ωραία ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Κατερίνα Λιόλιου και όταν φτάνει στο «αλλά» ξέρεις ότι εκεί έρχεται η ώρα για το… μπιμ: «Αλλά είναι ένα τραγούδι που δεν το τραγουδάς με το @ιδίο έξω. Μην μου κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά, ημίγυμνο φόρεμα, για να το πεις. Σεβάσου το τραγούδι».

Κι αν τα κανάλια το παίξουν έξυπνα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός μόλις τους έδωσε την πάσα για μια νέα σειρά ερωτήσεων στην κατηγορία «με τι ρούχα είναι σωστό να βγαίνουμε στη σκηνή ανάλογα το κομμάτι και ποια τραγούδια επιτρέπεται να τα λέμε με τα πόδια ανοιχτά». Θεματάκι – ζεστό ψωμάκι, που μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν ακούραστα!

Μεταξύ μας, από όλα όσα έχουν ειπωθεί έως τώρα για την ερμηνεία του «Διθέσιου» από την Κατερίνα Λιόλιου, πιο ωραία τα έχει πει η… Κατερίνα Λιόλιου. «  Είναι σεβαστές οι γνώμες του κόσμου, όπως και η αρνητική κριτική. Όπως δέχομαι τα αρνητικά σχόλια, έτσι δέχομαι και τα καλά», σημείωσε η Κατερίνα Λιόλιου. Και προχωράμε.

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024