Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Mickey 17»: H επιστροφή του Μπονγκ Τζουν Χο μετά το «Parasite» θέλει τον Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνιστή

«Mickey 17»: H επιστροφή του Μπονγκ Τζουν Χο μετά το «Parasite» θέλει τον Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνιστή

Το trailer της ταινίας «Mickey 17» κυκλοφόρησε και η αγωνία μας χτύπησε «κόκκινο».

Kυκλοφόρησε από την Warner Bros., το trailer για την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Mickey 17» του Μπονγκ Τζουν Χο, σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή του μετά το οσκαρικό φιλμ «Parasite» το 2019. Η νέα του ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του 2022 «Mickey 17» του Έντουαρντ ‘Αστον, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Τί θα δούμε

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν «αναλώσιμο» υπάλληλο, που ονομάζεται Mickey Barnes, ο οποίος στέλνεται σε επικίνδυνες αποστολές με στόχο τον αποικισμό του παγωμένου κόσμου του Nifheim – ας μην ξεχνάμε πως ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για τον έμμεσο πολιτικοκοινωνικό σχολιασμό μέσα από τις ταινίες του. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής είναι τόσο «αναλώσιμος» που κάθε φορά που η αποστολή γίνεται επικίνδυνη, το πλήρωμα στρέφεται στον Mickey, καθώς όταν πεθαίνει, «αναγεννιέται» ως κλώνος με τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του να παραμένουν ζωντανές – σε κρονενμπεργκικό, θα έλεγε κανείς, ύφος. Ενώ ο Mickey 7 θεωρείται νεκρός, επιστρέφει στη βάση της αποστολής όπου ανακαλύπτει ότι ένας νέος κλώνος, ο Mickey 8, έχει πάρει τη θέση του.

Το καστ

Το καστ συμπληρώνουν οι Στίβεν Γέουν, Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι ‘Ακι. Ο Μπονγκ Τζουν Χο εκτός από την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του Offscreen. Επίσης, μαζί του βρίσκονται οι Ντίντι Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ, Τζουν-χο και Τσόι Ντου-χο. Επιπλέον, οι Μπραντ Πιτ, Τζέσι Ερμαν, Πίτερ Τοντ και Μαριάν Τζένκινς υπηρετούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η Warner Bros. έχει αναβάλλει το «Mickey 17» ήδη μερικές φορές, με πιο πρόσφατη την μετατόπιση της πρεμιέρας της ταινίας από την 29η Μαρτίου 2024 στην τρέχουσα ημερομηνία του Ιανουαρίου 2025.

Ο Μπονγκ Τζουν Χο και οι ταινίες του

Το «Mickey 17» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Μπονγκ που κυκλοφορεί μετά την τεράστια επιτυχία του θρίλερ «Parasite» του 2019, στο οποίο παρακολουθήσαμε το πώς μια κορεατική οικογένεια της εργατικής τάξης διεισδύει στο σπίτι μιας οικογένειας μεγαλοαστών, αλλά παράλληλα και το αν το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των τάξεων μπορεί να γεφυρωθεί. Το «Parasite» ήταν η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Η ταινία απέσπασε επίσης Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, σκηνοθεσίας και διεθνούς ταινίας.

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024