Η Εύα Μέντες, η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με μια νέα καμπάνια μόδας, κάνοντας μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση.

Η 50χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ με τίτλο «It’s About F-king Time», η οποία προωθεί ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η καμπάνια αυτή συνεχίζει να υπογραμμίζει την ακτιβιστική δράση της ΜακΚάρτνεϊ για τη Μητέρα Γη και επεκτείνει το μανιφέστο που παρουσιάστηκε κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αποτελώντας ένα κάλεσμα προς την παγκόσμια κοινότητα για δράση και αλλαγή. Στην καμπάνια, η Εύα Μέντες ποζάρει σε ένα μίνιμαλ στούντιο, αναδεικνύοντας την κομψότητα και το στυλ της, φορώντας δημιουργίες της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.

Σε ένα εντυπωσιακό διπλανό καρέ, εικόνες από ελεύθερα ζώα, όπως ένα μαύρο άλογο, ενισχύουν το οπτικό μήνυμα της καμπάνιας. Η σύγκριση ανάμεσα στη φυσική ομορφιά των ζώων και το εντυπωσιακό σώμα της ηθοποιού, που αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, δημιουργεί μια αρμονική σύνθεση που αντανακλά το μήνυμα της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Good Morning America, η Εύα Μέντες αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι μετά τη συνεργασία της με τον σύντροφό της Ράιαν Γκόσλινγκ, στην ταινία «The Place Beyond The Pines», ένιωσε ότι είχε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο της καριέρας της. «Δεν ξέρω [πότε θα επιστρέψω]. Αν υπάρξουν ενδιαφέροντες ρόλοι. Έφυγα σε μια εποχή που… ήταν πριν από δέκα χρόνια… ένιωσα κάπως ότι τα κατάφερα, καταλαβαίνετε;», είπε.

Παράλληλα με τη νέα καμπάνια της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, η Μέντες παρουσίασε και το νέο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Desi, Mami, and the Never-Ending Worries», ενισχύοντας την πολυδιάστατη παρουσία της στο χώρο της τέχνης και της δημιουργίας.

Η Εύα Μέντες, φόρεσε φυσικά δημιουργίες της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, επιβεβαιώνοντας το στυλ της και τη δέσμευσή της σε πρωτοβουλίες με ουσιαστικά μηνύματα.

* Πηγή: Grace