Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο DEAFESTIVAL 2024 στο Σύνταγμα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο DEAFESTIVAL 2024 στο Σύνταγμα

Με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΗ

Μια μοναδική συναυλία – έκπληξη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ετοιμάζει ο αγαπημένος συνθέτης κι  ερμηνευτής Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Πλατεία Συντάγματος του Δήμου Αθηνών, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  και ώρα 21.00 στο πλαίσιο του DEAFestival 2024.

Ο 104.6 My Radio σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, διοργανώνουν το Deafestival για πρώτη φορά στην Πλατεία Συντάγματος με μία σειρά εκδηλώσεων από το πρωί του Σαββάτου. Το DEAFestival ολοκληρώνεται  με την παρουσία του  Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια Sign Out Loud συναυλία με ζωντανή απόδοση στην Νοηματική Γλώσσα.

Το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του μας ταξιδεύει από τα διαχρονικά “Άγγιγμα Ψυχής “ και “Πάρτυ” και τα απόλυτα αγαπημένα “Το καλοκαίρι μου” και “ Χορεύω” μέχρι το πολύ πρόσφατο “από το 1 ως το 100” και τραγούδια από το καινούριο δίσκο TERRA INCOGNITA όπως το ήδη αγαπημένο «Σε θέλω από την Αρχή» που κυκλοφορούν σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Πλάι του στην σκηνή, η παλιά φίλη και πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου καθώς και η ομάδα των μουσικών που απαρτίζεται από τους: Σόλωνας Αποστολάκης, Σπύρος Μάζης, Δημήτρης Τσόλης, Κωστής Πυρένης  και Νικόλας Πλάτων καθώς και Εστέλλα Κοπάνου με Γιώργο Παντέλογλου στο τραγούδι και στα φωνητικά.

Υπεύθυνοι ήχου οι Σταύρος Συκιανάκης και Τάσος Τσομπάνης.

Το DEAFestival είναι μια εκδήλωση που έλαβε χώρα για πρώτη φορά το 1999 στο Ζάππειο και αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό. Το 2016 στην Τεχνόπολη, το 2017 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το 2018 στο Πεδίον του Άρεως, το 2019 στο Δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, το 2021 με διαδικτυακή παρουσία, το 2022 στον χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, και για φέτος, το 2024, στην πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος. Το DEAFestival θα συνεχίσει να ταξιδεύει από πλατεία σε πλατεία , από πόλη σε πόλη. Ο στόχος του είναι να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει και να προάγει την προσβασιμότητα, τη συμπερίληψη και τα ίσα δικαιώματα Κωφών/Βαρήκοων και ακουόντων. Φέτος, το γενικό μας θέμα είναι το «Sign up for Sign Language Rights» και θα περιλαμβάνονται πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις, ομιλίες, εκθεσιακά περίπτερα, κ.α. Η ΟΜΚΕ υπότην αιγίδα του  Δήμου Αθηναίων, την ευγενική υποστήριξη της Ε.Σ.ΑμεΑ και τον 104,6 Μy Radio, ενώνονται για τη διοργάνωση του DEAFestival 2024!

Με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΗ, της νούμερο ένα εταιρείας ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που δεσμεύεται διαρκώς για ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η πλατεία Συντάγματος θα γεμίσει με χρώματα, συναισθήματα, παλμό, ρυθμό , χαμόγελα,  προάγοντας τη συμπερίληψη και την αλληλεγγύη πάντα  υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024