Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σύντομος οδηγός ανανέωσης για το μπάνιο

Σύντομος οδηγός ανανέωσης για το μπάνιο

Οι πιο απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να ανανεώσετε το μπάνιο μόνοι σας.

Το μπάνιο πρόκειται για το πρώτο χώρο του σπιτιού που συνήθως επισκεπτόμαστε πρώτο το πρωί και τελευταίο το βράδυ. Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης ξεκινά μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου ενώ καταφεύγουμε σε αυτό στο τέλος της ημέρας για να απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό ντους, που θα μας βοηθήσει να αποβάλλουμε την ένταση και να χαλαρώσουμε.

Ως εκ τούτου, η ανανέωση του είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα μας βοηθήσει να ανανεωθούμε και εμείς. Εάν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, σας έχουμε την λύση. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για να τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα.

Πώς θα ανανεώσετε το μπάνιο σας

Θα βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη μπάνιου αλλά και αξεσουάρ, τα οποία θα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Ξεκινήστε από τα έπιπλα μπάνιου

Εάν θέλετε να αλλάξετε την αισθητική του μπάνιου σας, τότε ξεκινήστε επενδύοντας σε ένα νέο έπιπλο μπάνιου. Για παράδειγμα μια στήλη μπάνιου προσφέρει και μεγαλύτερη λειτουργικότητα, καθώς θα δημιουργήσετε και θα αξιοποιήσετε τον επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας.

Ένα νέο σετ μπάνιου με νιπτήρα, καθρέπτη και μπαταρία θα αποτελέσει μια εξαίρετη προσθήκη στο μπάνιο σας, βελτιώνοντας το χώρο σας χωρίς παραχωρήσεις στο στυλ. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε μια πρακτική ραφιέρα μπάνιου, με υφασμάτινα ράφια στα οποία μπορείτε να τοποθετείτε τις πετσέτες σας και άλλα προϊόντα υγιεινής.

Η εν λόγω ραφιέρα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα ντουλάπι, που θα σας προσφέρει επαρκή χώρο για να τοποθετείτε τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα, ώστε να έχετε ένα λειτουργικό και τακτοποιημένο μπάνιο.

Αλλάξτε τον καθρέφτη

Μετά τα έπιπλα, ο καθρέφτης αποτελεί βασικό στοιχείο του μπάνιου, αφού αλλάζοντας τον θα διαπιστώσετε ότι αλλάζει σημαντικά και η αισθητική του. Εάν έχετε βαρεθεί το κλασικό σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα στρογγυλό με λευκό φωτισμό Led για να παρατηρείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο ετοιμάζεστε.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε έναν καθρέφτη που να ενσωματώνει ράφι ή ντουλάπι για έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Ανανέωση και στα αξεσουάρ

Τελευταία αλλά και εξίσου σημαντικά είναι και τα αξεσουάρ του μπάνιου που μπορούν να ενισχύσουν το στυλ που θα επιλέξετε. Από τα πατάκια μέχρι το πιγκάλ, το καλάθι για τα άπλυτα ή την ραφιέρα, οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε το αντιολισθητικό πατάκι με την κουρτίνα μπάνιου για ένα πιο ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024