Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
TV Guide: Οι καλύτερες τηλεοράσεις

TV Guide: Οι καλύτερες τηλεοράσεις

Πώς θα βγάλεις άκρη με τα διάφορα είδη πάνελ των Smart TV.

Εάν γκουγκλάρετε  ποια είναι η «καλύτερη τηλεόραση 2024» και έχετε μπερδευτεί με όλη την ορολογία που βλέπετε, μην αγχώνεστε! Μπορείτε εύκολα να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Απλά αναζητήστε την καλύτερη επιλογή με βάση τα χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεστε ή δεν θα χρησιμοποιήσετε.

Οι τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών παρέχουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά είναι επίσης ακριβές, οπότε αν θέλετε κάτι φθηνότερο, θα πρέπει να θυσιάσετε κάποια χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, οι περισσότερες τηλεοράσεις 4k είναι αρκετά καλές για το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου.

Η επιλογή της καλύτερης τηλεόρασης στην αγορά εξαρτάται επίσης από το περιεχόμενο που παρακολουθείτε και από το πού θα την τοποθετήσετε: αν παρακολουθείτε πολύ περιεχόμενο 4k HDR, ίσως να θέλετε μια τηλεόραση κορυφαίας ποιότητας, αλλά αν απλώς παρακολουθείτε τις ειδήσεις μπορείτε να επιλέξετε κάτι φθηνότερο.

Οι τηλεοράσεις 4K ή UHD έχουν περίπου τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από τις παραδοσιακές Full HD τηλεοράσεις. Και μπορεί η διαφορά να μην σας απασχολεί σε μια μικρότερη οθόνη, όπως αυτή του υπολογιστή σας, αλλά όταν κοιτάζετε για Smart TV 65 ιντσών και άνω, η ένδειξη «UHD» σίγουρα είναι απολύτως απαραίτητη, για να μην παρακολουθείς περιεχόμενο με… κόκκους.

Αν δεν σκοπεύετε να παίζετε βιντεοπαιχνίδια ή να παρακολουθείτε δίσκους Blu-ray, πιθανότατα δεν χρειάζεστε τηλεόραση QLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ο οποίος τείνει να ανεβάζει την τιμή.

Εάν αγοράζετε τηλεόραση για ένα υπνοδωμάτιο, πιθανώς δεν χρειάζεστε μια τεράστια οθόνη.

Εμείς πάλι βρήκαμε τις καλύτερες τηλεοράσεις που αξίζει να επενδύσετε.

Τηλεόραση Tesla Smart 43″ 4K UHD LED 43M325BUS HDR 2023

Θέλετε μια τηλεόραση που ανταποκρίνεται αμέσως σε κάθε σας εντολή; Η νέα τηλεόραση Tesla εξασφαλίζει γρήγορη και ομαλή λειτουργία χάρη στην υψηλή ποιότητα του λειτουργικού της συστήματος VIDAA OS.

Οι εφαρμογές λειτουργούν εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς σφάλματα ή προβλήματα. Απολαύστε εξαιρετική απόδοση, με γρήγορες και εύκολες ρυθμίσεις ήχου και εικόνας σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Κάνε την αρχική οθόνη δική σας, προσαρμόστε την σε όλες σας τις ανάγκες και απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην τηλεόραση! Αναδιοργανώστε εύκολα τα εικονίδια και τις εφαρμογές, διαγράψτε αυτά που δεν χρειάζεστε και προσθέστε εκείνα που θέλετε!

Τηλεόραση Hisense Smart 43″ 4K UHD QLED 43E7KQ HDR

Η Hisense QLED TV 43E7KQ προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με τεχνολογία Quantum Dot, η οποία αποδίδει ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα. Με ανάλυση 4K, θα απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια στις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια. Χάρη στον αναβαθμιστή εικόνας AI, κάθε σκηνή βελτιώνεται για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής.

Επιπλέον, η Hisense QLED TV 43E7KQ διαθέτει θύρες HDMI, USB, Wi-Fi και Bluetooth, επεκτείνοντας τις δυνατότητες σύνδεσης και διασκέδασής σας. Με κομψό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, αυτή η τηλεόραση θα γίνει το επίκεντρο του σαλονιού σας.

Τηλεόραση Samsung Smart UE55CU7172UXXH 4K UHD LED HDR 2023 55″

Οι τηλεοράσεις αυτής της σειράς Samsung απευθύνονται σε καταναλωτές που ψάχνουν μια οικονομική λύση για τηλεόραση με υψηλή ανάλυση. Προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα 4K Ultra HD, υποστήριξη HDR για βελτιωμένα χρώματα και αντίθεση, καθώς και άλλες βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία προβολής περιεχομένου.

Το ισχυρό 4K upscaling εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας εμφανίζεται στην οθόνη σας σε ανάλυση 4K. Εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για την αναζήτηση και περισσότερο χρόνο για streaming, gaming και τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Τηλεόραση Smart Samsung QE55S90CATXXH 55″ 4K UHD OLED HDR 2023

Η Samsung Smart TV 4K UHD OLED είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πληθώρα λειτουργιών.

Η τεχνολογία OLED δίνει ζωή στην εικόνα με εξαιρετικό ρεαλισμό, ενώ η ανάλυση 4K UHD προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Η υποστήριξη HDR (High Dynamic Range) ενισχύει την αναπαραγωγή των χρωμάτων και των αντιθέσεων, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες με ευρύτερο φάσμα χρωμάτων.

Τηλεόραση Hisense Smart 70″ 4K UHD LED 70A6K HDR 2023

Η Hisense TV 70″ 4K UHD LED 70A6K HDR (2023) προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με ανάλυση 4K UHD και τεχνολογία HDR για εκπληκτική φωτεινότητα και αντίθεση.

Η ευρεία οθόνη 70 ιντσών σας βυθίζει σε κάθε σκηνή, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και λεπτομέρειες.

Με έξυπνες λειτουργίες και συνδεσιμότητα Wi-Fi, HDMI και USB, αυτή η τηλεόραση είναι ιδανική για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια με εξαιρετική ευκρίνεια και άνεση.

Ο κομψός σχεδιασμός της Hisense TV 70A6K HDR (2023) ταιριάζει τέλεια σε κάθε σύγχρονο χώρο διαβίωσης.

Τηλεόραση Hisense Smart 65″ 4K UHD Mini LED 65U6KQ HDR 2023

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Η Hisense ξεκίνησε από το μηδέν τον σχεδιασμό των τηλεοράσεων. Με συνδυασμό ποιοτικών υλικών και λειτουργιών, η τεχνολογία ULED σας επιτρέπει να δείτε ακόμα πιο λεπτομερείς εικόνες, τρομερά βαθύτερες αντιθέσεις, πιο φυσική φωτεινότητα και χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια. Ανακαλύψτε ξανά κάθε εικόνα πιο έντονα.

Σχεδιασμένη να προβάλλει βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερα λευκά με μέγιστη ακρίβεια στον έλεγχο φωτισμού. Το πλήθος, το μέγεθος και η πυκνή διάταξη των mini led που βρίσκονται πίσω από την οθόνη, επιτυγχάνουν με μεγάλη ευκολία τον ιδανικό φωτισμό στα σημεία που χρειάζεται.

Τηλεόραση Electra 32″ HD Ready LED 32X1922 2020

Η τηλεόραση Electra 32×1922 αποτελεί μια οικονομική και αξιόπιστη επιλογή για καταναλωτές που επιθυμούν μια βασική τηλεοπτική εμπειρία χωρίς περιττές πολυτέλειες.

Με οθόνη 32 ιντσών και ανάλυση HD Ready (1366 x 768 pixels), προσφέρει ικανοποιητική ποιότητα εικόνας για καθημερινή χρήση.

Τηλεόραση Sony Smart 75″ 4K UHD LED KD-75X75WL HDR 2023

Η σειρά τηλεοράσεων X75WL της Sony απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν μια καλή τηλεόραση 4K HDR. Οι τηλεοράσεις της σειράς X75WL διαθέτουν οθόνη LED με ανάλυση 3840×2160 pixels, HDR10 και Dolby Vision, καθώς και επεξεργαστή εικόνας X1. Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο Google TV, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και περιεχομένου streaming.

Οι τηλεοράσεις της σειράς X75WL είναι μια καλή επιλογή για καταναλωτές που αναζητούν μια καλή τηλεόραση 4K HDR για να παρακολουθούν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βίντεο YouTube και παιχνίδια. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για καταναλωτές που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και περιεχομένου streaming.

Τηλεόραση Samsung Smart QE50Q60DA 50″ 4K UHD QLED HDR 2024

Η σειρά τηλεοράσεων Samsung QE50 απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν μια προηγμένη τηλεόραση με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την ψυχαγωγία, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα.

Η σειρά Q60C προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Ταυτόχρονα, παρέχει βελτιωμένη εμπειρία ήχου χάρη στις τεχνολογίες όπως η Adaptive Sound+ και η Dolby Digital Plus.

Όποια τηλεόραση και αν ψάχνετε θα την βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξεις αυτή που σας ταιριάζει.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις και η νέα σας τηλεόραση θα φτάσει άμεσα και στην ώρα της στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024