Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαντοπούλου: Ο επόμενος πρωθυπουργός μπορεί να είναι σοσιαλδημοκράτης
Η Άννα Διαμαντοπούλου σε ομιλία της

Διαμαντοπούλου: Ο επόμενος πρωθυπουργός μπορεί να είναι σοσιαλδημοκράτης

«Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη Νέα Δημοκρατία», διαμήνυσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που ανήκει στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, τόνισε μίλησε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος Άννα Διαμαντοπούλου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε πως «ιστορικά έχει ενσωματώσει τις δυνάμεις της Αριστεράς και τις δυνάμεις του Κέντρου. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε πάντοτε από μόνο του η μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα».

«Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη Νέα Δημοκρατία»

Συνέχισε διαμηνύοντας «όχι στις συνιστώσες, όχι στις συμπράξεις». Όπως είπε, «ένα ΠΑΣΟΚ αυτόνομο και δυνατό που θα πάει μόνο του στις εκλογές. Αυτό που θέλουμε όλοι. Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη Νέα Δημοκρατία, μπορούμε μόνοι μας να πετύχουμε τον στόχο να είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές. Και μπορούμε να είμαστε».

Αναφέρθηκε στις όπως είπε, σε όλες εκείνες τις παθογένειες που λειτούργησαν ως βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ. «Όχι σε ένα κόμμα που λειτουργεί με παρέες. Ένα κόμμα που ανήκει στη κοινωνία. Έχουμε μεγάλη εμπειρία. Να μπορείς να έχεις τη συμμετοχή των πάντων. Ένα τέτοιο κόμμα θέλουμε ξανά».

Όσον αφορά το προφίλ του νέου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ –  ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «σήμερα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν ψηφίζουμε απλά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσουμε για τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Και αυτός μπορεί να είναι σοσιαλδημοκράτης».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία της Άννας Διαμαντοπούλου

«Η Θεσσαλία πρέπει να αποτελέσει ένα πιλοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπλασης»

Με αφορμή και τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Θεσσαλία, αναφέρθηκε στο μοντέλο της παραγωγικής Ελλάδας και προσέθεσε στο ίδιο ύφος πως «υπάρχουν πολλές ευθύνες, η πιο σημαντική είναι ότι, στον αγροτικό τομέα, οι πολιτικές μας είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αυτά που κάναμε πριν από 30 χρόνια, τα κάνουμε και σήμερα».

Ακόμη, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έδειξε μια διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας επισημαίνοντας πως «η Θεσσαλία πρέπει να αποτελέσει ένα πιλοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπλασης και αναδιάρθρωσης μιας περιοχής πληγείσας από φαινόμενα κλιματικής κρίσης». Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα με fast track διαδικασίες, όπως στο πρότυπο των ολυμπιακών έργων.

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024