Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: To Βελιγράδι φαβορί για το Final-4

Euroleague: To Βελιγράδι φαβορί για το Final-4

Στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί το Final-4 της Euroleague (23-25/5/2025).

Πρώτο φαβορί για να διοργανώσει το Final-4 της Euroleague της σεζόν 2024-25 είναι το Βελιγράδι.

Μπορεί η Βαρκελώνη και το Άμπου Ντάμπι να ήταν μέχρι τώρα οι επικρατέστεροι προορισμοί για τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, όμως, η πόλη της Σερβίας είναι αυτή που κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενήσει την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν οριστικοποιηθεί η απόφαση, το Βελιγράδι θα έχει φιλοξενήσει το τρίτο Final-4 τα τελευταία επτά χρόνια.

Το 2018 είχε κατακτήσει εκεί τη Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας στον τελικό της Φενέρμπαχτσε, ενώ το 2022 το κύπελλο είχε καταλήξει στην Εφές, μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ στον μεγάλο τελικό. Να σημειωθεί πως, η τελική φάση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη να γίνει από 23 ως 25 Μαΐου 2025.

Η Euroleague ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί μία σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Rivalries», που θα επικεντρώνεται στις μεγάλες αντιπαλότητες ομάδων από την ίδια χώρα. Όπως είναι προφανές από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η Euroleague για το ντοκιμαντέρ: «Μια σειρά που αποκαλύπτει μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές αντιπαλότητες και ντέρμπι στον κόσμο του αθλητισμού, πώς ξεκίνησαν, τι τους τροφοδοτεί και τις καθοριστικές στιγμές.

Διαιρεμένες πόλεις και χώρες συναντώνται στο γήπεδο. Από το «El Clásico» στην Ισπανία και το «Αιώνιο Ντέρμπι» στο Βελιγράδι μέχρι τις αντιπαλότητες Ελλάδας, Τουρκίας και Ιταλίας. Αυτή η σειρά διερευνά πώς ο αθλητισμός είναι ένα παράθυρο στον ευρύτερο κόσμο, βουτώντας βαθιά στους πολιτιστικούς και ιστορικούς διαχωρισμούς που πυροδοτούν και καθορίζουν αυτά τα παιχνίδια.

Μεγάλοι ήρωες – από το παρελθόν και το παρόν – μας ταξιδεύουν μέσα από τις αντιπαλότητες, γιατί έχουν σημασία και τι επιφυλάσσει το μέλλον. Εμπλέκουμε τους «ultras» για να δούμε από κοντά τι κάνει αυτές τις αντιπαλότητες τόσο σημαντικές, βαθιά ριζωμένες και μοναδικές».

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024