Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Λίβερπουλ 1-3: Άλλη κλάση οι «reds», πάτησαν τους «ροσονέρι»

Μίλαν – Λίβερπουλ 1-3: Άλλη κλάση οι «reds», πάτησαν τους «ροσονέρι»

Η Μίλαν έκανε το λάθος να προηγηθεί κόντρα στη Λίβερπουλ που… θύμωσε και της έβαλε τρία (1-3) ξεκινώντας ιδανικά την πορεία της στο νέο Champions League. Βασικός και με ασίστ ο Τσιμίκας.

Θρίαμβος της Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο»! Η ομάδα του Άρνε Σλοτ «καθάρισε» 3-1 με ανατροπή τη Μίλαν πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έκανε ιδανικό μπάσιμο στη νέα εποχή του Champions League. Βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Τσιμίκας που είχε και ασίστ στον Φαν Ντάικ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς καθώς μόλις στο 3’ η Μίλαν αναπτύχθηκε γρήγορα από την πλευρά του Τσιμίκα, ο Μοράτα έδωσε στον Πούλισιτς κι εκείνος τελείωσε για το 1-0. Αυτό ήταν και το… λάθος των γηπεδούχων καθώς στη συνέχεια η Λίβερπουλ αγρίεψε και αφού στο 17’ ο Σαλάχ σημάδεψε το δοκάρι με τρομερό σουτ, ήρθε το 1-1 στο 23’ από κεφαλιά του Κονατέ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 29’ ο Σαλάχ είναι και νέο δοκάρι, αλλά στο 40’ οι «reds» έκαναν την ανατροπή με ακόμη ένα στατικό. Ο Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μενιάν έσωσε σε προσπάθεια του Γκάκπο και η Μίλαν γλίτωσε από τρίτο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ είχε και πάλι τον έλεγχο, έφτασε κοντά σε γκολ με τον Τσιμίκα στο 64’ και το πέτυχε τρία λεπτά μετά όταν ο Γκάκπο έκανε την κούραση από τα αριστερά, την ιδανική στιγμή γύρισε την μπάλα και ο Σομποσλάι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3. Μέχρι το φινάλε η ομάδα του Σλοτ κράτησε άνετα τη νίκη ενώ ήταν και πιο απειλητική για ακόμη ένα γκολ.

Οι συνθέσεις του ματς

Μίλαν: Μενιάν (51’ Τοριάνι), Καλάμπρια(70’ Έμερσον), Τομόρι(84’ Γκάμπια), Πάβλοβιτς, Ερναντές, Λόφτους-Τσικ, Φοφανά, Ρέιντερς, Λεάο, Πούλισιτς(84’ Οκαφόρ), Μοράτα(70’ Έιμπραχαμ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ(79’ Γκόμες), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χράφενμπερχ, ΜακΆλιστερ(90+2’ Εντό), Σαλάχ(90+2’ Κιέζα), Σομποσλάι, Χάκπο(68’ Νούνιες), Ζότα(68’ Ντίας)

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024