Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Σεληνιασμένη» Μπάγερν έριξε εννιά στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9-2) – «Καθάρισε» τη Λιλ η Σπόρτινγκ (2-0)

«Σεληνιασμένη» Μπάγερν έριξε εννιά στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9-2) – «Καθάρισε» τη Λιλ η Σπόρτινγκ (2-0)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έντεκα (!) γκολ, η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 9-2, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκαμψε την αντίσταση της Λιλ με 2-1.

Εντυπωσιακή ήταν στην πρεμιέρα της στο νέο Champions League η Μπάγερν Μονάχου, η οποία σε ένα άκρως χορταστικό ματς επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το αδιανόητο 9-2, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γερμανούς ήταν δίχως αμφιβολία ο Χάρι Κέιν που σκόραρε τέσσερις φορές, με τις τρεις να είναι από το σημείο του πέναλτι! Δύο γκολ από τον Μάικλ Ολίσε, ενώ από ένα είχαν οι Ράφαελ Γκερέιρο, Λερόι Σανέ και Λέον Γκορέτσκα.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε για τους Βαυαρούς ο Κέιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19′, ενώ από το 33′ μέχρι το 38′ οι Γκερέιρο και Ολίσε ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η Ντιναμό μπήκε δυναμικά και μέσα σε δύο λεπτά οι Πέτκοβιτς (48′) και Ογκιβάρα (50′) μείωσαν σε 3-2. Η απάντηση της ομάδας του Βενσάν Κομπανί όμως ήταν άμεση και καταιγιστική. Στο 57′ έκανε το 4-2 με τον Κέιν, για να έρθει ο Ολίσε να κάνει το 5-2 τέσσερα λεπτά μετά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα δύο εύστοχα πέναλτι του Άγγλου φορ στο 73′ και το 78′, για να φτάσει τα τέσσερα γκολ στο ματς, κάνοντας το  7-2. Φυσικά και η Μπάγερν δεν σταμάτησε εκεί, το 8-2 έγινε από τον Σανέ στο 85ο λεπτό και ο Γκορέτσκα διαμόρφωσε το τελικό 9-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Καθάρισε» τη Λιλ η Σπόρτινγκ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Champions League και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που νίκησε εντός έδρας τη Λιλ με 2-0. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τα «λιοντάρια» που εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Άνχελ Γκόμες για τους Γάλλους στο 40′.

Ο… συνήθης ύποπτος Βίκτορ Γιόκερες ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους Πορτογάλους στο 38′ με το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση, ενώ στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, ο Ζένο Ντεμπάστ έκανε το 2-0.

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024