Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χάρι Κέιν που κοντράρει τον Χάαλαντ και η ομαδάρα του Έμερι

Ο Χάρι Κέιν που κοντράρει τον Χάαλαντ και η ομαδάρα του Έμερι

Ο Άγγλος φορ της Μπάγερν σκοράρει με ρυθμούς... Χάαλαντ την ίδια ώρα που η Βίλα δείχνει τα «δόντια» της στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ποιος είναι ο πιο φορμαρισμένος σέντερ φορ αυτή την περίοδο στην Ευρώπη; Η απάντηση φαντάζει εύκολη αλλά πριν απαντήσετε σκεφτείτε πως δεν βάζει μόνο ο Έρλινγκ Χάαλαντ το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ναι, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι είναι σε φανταστική φόρμα, έχοντας πετύχει ήδη εννιά γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τέσσερα παιχνίδια, αλλά υπάρχει και ο Χάρι Κέιν.

Ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν κοντράρει στα ίσια τον Νορβηγό άσο της πρωταθλήτριας Αγγλίας και επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στην πρεμιέρα της Μπάγερν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγγλος στράικερ πέτυχε τέσσερα γκολ στην εξωπραγματική νίκη των Βαυαρών επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 9-2 και βάζει… πλώρη για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα γκολ απέναντι στην κροατική ομάδα, ο Κέιν έφτασε τα 33 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξεπέρασε τον Γουέιν Ρούνεϊ (30) στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους Άγγλους σκόρερ στην διοργάνωση.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Στέρλινγκ με 27 γκολ, τέταρτος είναι ο Σκόουλς με 24 και πέμπτος ο Λάμπαρντ με 23.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Κέιν είχε πετύχει χατ τρικ στο εντυπωσιακό 1-6 των Βαυαρών κόντρα στην Χόλσταϊν Κίελ ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο 31χρονος επιθετικός είχε πετύχει δύο γκολ στη νίκη της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας επί της Φινλανδίας (2-0) για το Nations League.

Ο Κέιν έχει δηλαδή πετύχει εννιά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε (δύο με την Μπάγερν κι ένα με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας).

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η «μάχη» των δύο εξαιρετικών φορ θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και όλοι περιμένουν την «απάντηση» του Χάαλαντ στην πρεμιέρα της Σίτι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης την Ίντερ κι απομένει να δούμε αν ο Νορβηγός θα σκοράρει και κόντρα στους «νερατζούρι».

Η Άστον Βίλα ήταν και πέρυσι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ

Η εμφάνιση της Άστον Βίλα στην Ελβετία και η άνετη επικράτηση με 3-0 (σημειώστε πως ακυρώθηκαν και δύο γκολ στην αγγλική ομάδα) επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την εξαιρετική ομάδα που έχει φτιάξει ο Ουνάι Έμερι.

Μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να φτάσει ψηλά.

Κι αξίζει εδώ να θυμηθούμε ότι αυτή την ομάδα απέκλεισε πέρυσι στα ημιτελικά του Conference League ο Ολυμπιακός, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης κι εν συνεχεία να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου, νικώντας 1-0 στον τελικό την Φιορεντίνα.

Και οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν με δύο νίκες (2-4 και 2-0) την Βίλα εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή τους και στα δύο ματς.

Και το αναφέρουμε αυτό γιατί και πέρυσι η Άστον Βίλα ήταν ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι του αγγλικού συλλόγου με την Γιουνγκ Μπόις, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα, καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν χαώδης.

Οι Ελβετοί προσπάθησαν να κοντράρουν την Βίλα αλλά ήταν αδύνατον ν’ ακολουθήσουν τον ρυθμό της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

*Οι παίκτες της Λίβερπουλ αγωνίστηκαν στο Μιλάνο φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας τη μνήμη του οπαδού τους, ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης στο Μπέργκαμο.

Ο άτυχος οπαδός της Λίβερπουλ χτυπήθηκε από αμάξι σε αυτοκινητόδρομο της ιταλικής πόλης.

*Ο Ιμπραχίμα Κονατέ σκόραρε με κεφαλιά στο Μιλάνο για την Λίβερπουλ κι αυτό ήταν το τρίτο γκολ του άσου των «κόκκινων» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το αξιοσημείωτο είναι πως και τα τρία είναι με κεφαλιές.

*Τον αγώνα της Μίλαν με την Λίβερπουλ παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου ένας παίκτης που έγραψε ιστορία με την φανέλα των «ροσονέρι». Ο Βραζιλιάνος Κακά ήταν καλεσμένος του ιταλικού συλλόγου και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μίλαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024