Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Χριστοδουλίδης: Θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νίκος Χριστοδουλίδης: Θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Τον συνοδεύουν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση μνήμης «Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά, το όραμα παραμένει ζωντανό», που συνδιοργανώνουν η ΕΣΗΕΑ και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον τραγικό θάνατο του μεγάλου Κύπριου πολιτικού και εκ των πρωτεργατών της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Γιάννου Κρανιδιώτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 στην Αθήνα.

Στις εννέα το βράδυ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακολουθήσει συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τίτλο «Λαλώ σου’ πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι…», που διοργανώνουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο «Δεν Λησμονώ», για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου.

Τετ α τετ του Χριστοδουλίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι η κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσουν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και υπηρεσιακοί παράγοντες. Θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου.

Only in

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής

Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση, τα τάγματα εφόδου και όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024