Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

Ο Γκριεζμάν δίνει τη λύση με απίθανα γκολ

Ο Γάλλος άσος Γκριεζμάν θα είναι και πάλι ο ηγέτης της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα της, κόντρα στη Λειψία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκινά την προσπάθειά της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ υποδεχόμενη απόψε τη Λειψία. Παιχνίδι που κρύβει κινδύνους αφού η γερμανική ομάδα έχει σπουδαίες αρετές και μπορεί να κάνει την έκπληξη στο «Μετροπολιτάνο». Τα βλέμματα όλων θα είναι πάνω στον Χούλιαν Άλβαρες, την πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού. Στηρίζει πολλά πάνω του ο Ντιέγκο Σιμεόνε αν και ξέρει ότι ηγέτης της ομάδας θα είναι και πάλι ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο Γάλλος άσος, ένας από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχει αφήσει το στίγμα του στο Champions League μέσα από τις επιδόσεις του με ομάδες όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει τον τίτλο, η πορεία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποδεικνύει την αξία και την αντοχή του σε αυτό το επίπεδο.

Η μεταγραφή του Γκριεζμάν

Η μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2014 τον εκτόξευσε ως ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. Με τους «Ροχιμπλάνκος», ο Γκριεζμάν απέκτησε σταθερή παρουσία στο Champions League, οδηγώντας την ομάδα σε μεγάλες πορείες. Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές ήταν τη σεζόν 2015-2016, όταν η Ατλέτικο έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι.

Το 2019, ο Γκριεζμάν μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα, με την προσδοκία ότι θα καταφέρει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Champions League. Ωστόσο, παρά την ισχυρή επιθετική γραμμή της ομάδας, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να διακριθεί στο Champions League τις σεζόν που ο Γκριεζμάν ήταν παρών.

Η πιο σκληρή ήττα ήρθε το 2020, όταν η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου στους προημιτελικούς, μια ταπεινωτική στιγμή για τον σύλλογο και τον Γκριεζμάν.

Το 2021, ο Γκριεζμάν επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με στόχο να επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο στο Champions League. Αν και η Ατλέτικο δεν έχει καταφέρει να ξαναφτάσει σε τελικό ο Γκριεζμάν παραμένει ένα από τα βασικά «όπλα» της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, προσφέροντας εμπειρία, ποιότητα και την ικανότητα να σκοράρει σε κρίσιμες στιγμές.

Τα γκολ του μοναδικά. Τα περισσότερα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το video τα λέει όλα.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024