Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Home gym: Όσα θα χρειαστείς για να κάνεις γυμναστική στο σπίτι

Home gym: Όσα θα χρειαστείς για να κάνεις γυμναστική στο σπίτι

Με το δικό σου home gym, η γυμναστική θα γίνει παιχνιδάκι!

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η καθιστική ζωή πρόκειται για το νέο κάπνισμα, αφού μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων ασθενειών. Για να αντιστρέψουμε τις συνέπειες, πρέπει να βάλουμε την γυμναστική στην ζωή μας, καθώς η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με πολλά οφέλη τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία.

Κι ενώ αυτά είναι γνωστά, οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να παραμείνουμε συνεπείς με τις προπονήσεις στο γυμναστήριο. Την λύση στο πρόβλημα δίνει το home gym, το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι, που μπορείς να διαμορφώσεις εύκολα έτσι ώστε να απολαμβάνεις την γυμναστική σου στο έπακρο.

Τι θα χρειαστείς για το δικό σου home gym

Με το home gym, η άθληση θα γίνει το νέο σου χόμπι, καθώς θα μπορείς να γυμνάζεσαι οποιαδήποτε ώρα σε βολεύει δίχως δυσκολία και περιττό συνωστισμό, που μπορεί να σου «κλέψει» πολύτιμο χρόνο.

Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να το διαμορφώσεις ακριβώς όπως το έχεις ονειρευτεί, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε όργανα γυμναστικής, μικροόργανα, βάρη ή βαράκια, εξοπλισμό yoga-pilates και αξεσουάρ ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPLFLIX ME TH MIA.

Όργανο αερόβιας άσκησης

Προτιμάς διάδρομο, στατικό ποδήλατο ή ελλειπτικό; Και τα τρία πρόκειται για καλές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις αντοχή αλλά και να κάψεις τις περιττές θερμίδες, να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να χάσεις εκείνα τα επίμονα κιλά του καλοκαιριού.

Μπορείς επιπλέον να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις το ζέσταμά σου πριν να ξεκινήσεις την προπόνησή σου αλλά και για την αποθεραπεία σου στο τέλος.

Έτσι θα προετοιμάζεις το σώμα σου κατάλληλα για την άσκηση ενώ μειώνεται και η πιθανότητα εμφάνισης του μυϊκού πιασίματος την επόμενη ημέρα.

Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, η αερόβια προπόνηση περίπου 20 έως με 40 λεπτά μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις το λίπος ενώ οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης θα σε βοηθήσουν να «χτίσεις» μυϊκή μάζα.

Πάγκος ή στρώμα;

Ανάλογα με το είδος των ασκήσεων μυϊκής ενδυνάμωσης που θα επιλέξεις, θα χρειαστείς ένα ρυθμιζόμενο πάγκο ασκήσεων ή ένα στρώμα εάν προτιμάς τις ασκήσεις εδάφους, όπως αυτές που κάνεις στην yoga ή το pilates.

Εκτός από ασκήσεις με το βάρος του σώματος, μπορείς να δοκιμάσεις ασκήσεις με βαράκια τόσο στον πάγκο όσο και στο στρώμα, λάστιχα αντίστασης ή και με μπάλα γυμναστικής.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024