Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό – Νοκ άουτ ο Φαμπιάνο
Ο Ούγκο Μάγιο

Άρης: Με Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό – Νοκ άουτ ο Φαμπιάνο

Ο Ισπανός δεξιός μπακ Ούγκο Μάγιο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της πρωινής προπόνησης του Άρη, για την κατάσταση της υγείας του Ούγκο Μάγιο.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ Ούγκο Μάγιο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε και πάλι ο Φαμπιάνο, που τέθηκε νοκ άουτ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), στην οποία συμμετείχε ο Ούγκο Μάγιο (ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία)».

Ετοιμάζει Βέλεθ ο Μάντζιος

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Φαμπιάνο, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, ως παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Αυτή, πάντως δεν θα είναι και η μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στη σημερινή προπόνηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Φαμπιάνο θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ακάθεκτο προχωρά το Ισραήλ - Ο Γκάλαντ ενέκρινε την επέκταση των επιχειρήσεων στον Λίβανο

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ ενέκρινε τα σχέδια επέκτασης των επιχειρήσεων στον Λίβανο - Στο τραπέζι η χερσαία επέμβαση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024