Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο στην πρεμιέρα της στο Champions League απέναντι στη Μονακό, στο Πριγκιπάτο.
Οι Μονεγάσκοι κέρδισαν αποβολή στο 10ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα σκόραραν για το 1-0. Και ενώ η εικόνα του αγώνα δεν ήταν καθόλου καλή για τους «Μπλαουγκράνα», ο σούπερ πιτσιρικάς της ομάδας του Χάνσι Φλικ έδωσε και πάλι τη λύση.
Στο 28′ ο Γιαμάλ υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, «άδειασε» με μια προσποίηση τον Βάντερσον και με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα σε 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ισπανού εξτρέμ στο Champions League, ενώ με αυτό το τέρμα έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.