Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο κιμπάρης «Greek Freak», το φιλοδώρημα των 10.000 ευρώ και η φάρσα στο TikTok: Η Μύκονος των διασήμων

Ο κιμπάρης «Greek Freak», το φιλοδώρημα των 10.000 ευρώ και η φάρσα στο TikTok: Η Μύκονος των διασήμων

Η Μύκονος είναι προορισμός για εκατοντάδες διασήμους κάθε καλοκαίρι και αυτές είναι μερικές από τις ιστορίες τους.

Κάθε καλοκαίρι, εδώ και πολλά χρόνια, η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός πάρα πολλών διασήμων για τις διακοπές τους. Άλλοι θα μείνουν για λίγες ημέρες άλλοι για πολύ περισσότερο, ωστόσο όλοι αφήνουν το στίγμα τους – ιδιαίτερα στους ανθρώπους που δουλεύουν στην εστίαση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης, σερβιτόρος σε γνωστό club στο νησί των Ανέμων όπου η Μαράια Ρίντλσπριγκερ έκανε το bachelorette της και αποφάσισε να αποκαλύψει στην κάμερα του Mykonos Live TV μερικές ιστορίες από τη ζωή του δίπλα στους διάσημους.

Για την Μαράια δεν είχε πολλά να πει, ωστόσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έσταξε… μέλι, καθώς όπως είπε, ο «Greek Freak» έχει πάει στο μαγαζί και πέρσι και φέτος, μαζί με τα αδέρφια του. Άλλωστε η Μύκονος είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς. «Ο Γιάννης, παρά το γεγονός ότι είναι σταρ του μπάσκετ, είναι πολύ απλός, όπως και τα αδέρφια του. Μας κέρασαν ποτά, έβγαινε φωτογραφίες με τον κόσμο, έδινε αυτόγραφα. Μάλιστα έκανε δώρο στο σεφ μας κ. Ντελάγκο, ένα ζευγάρι παπούτσια. Ο λογαριασμός του ήταν περίπου 12.000 ευρώ και άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ» τόνισε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που τους έχουν αφήσει στο μαγαζί: «Ήταν 10.000 ευρώ. Ήταν κάποιος που είχε έρθει με πολύ μεγάλη παρέα και έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το σέρβις».

Ευγενικός και ψηλομύτης

Βέβαια, στο club έχουν γίνει και πολλά περίεργα σκηνικά. «Ένας γνωστός TikToker που φημίζεται για τις φάρσες του, ο The European Kid, είχε έρθει στο μαγαζί. Σε κάποια φάση μου λέει να κάνουμε ένα βίντεο, τύπου ότι δεν περνάει η κάρτα του και εγώ φωνάζω τον σεκιούριτι του μαγαζιού. Του λέω εννοείτα, το κάνουμε, γελάσαμε» θυμάται ο Βασίλης και συμπληρώνει: «Μετά από μισή ώρα αυτός μετά φεύγει και μένει η παρέα του πίσω. Τα παιδιά συνεχίζουν να διασκεδάζουν, έχουν κάνει έναν λογαριασμό 7.000 – 8.000 ευρώ και καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν να πληρώσουν. Στο τέλος μείναμε ανοιχτοί έως τις 7 το πρωί, προκειμένου να του βάλει λεφτά ο πατέρας του από την Αμερική».

Από το συγκεκριμένο club της Μυκόνου έχει περάσει και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Σύμφωνα με τον Βασίλη ήταν πολύ ευγενικός αλλά και ψηλομύτης: «Δεν ήθελε κανείς να πλησιάσει το τραπέζι του πέρα από τους σερβιτόρους και στο τέλος βγήκε φωτογραφία μόνο με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού και κανέναν άλλον».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

* Πηγή: Mykonos Live TV

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024