Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το διεθνές φεστιβάλ «ANIMASYROS» διακόπτει τη συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισράηλ

Το διεθνές φεστιβάλ «ANIMASYROS» διακόπτει τη συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισράηλ

«Το ANIMASYROS Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα με στόχο την ακώλυτη διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ».

Το ANIMASYROS, το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης το οποίο λαμβάνει χώρα στο νησί της Σύρου και δέχεται κάθε χρόνο επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου, ανακοίνωσε δυο ημέρες νωρίτερα την διακοπή της συνεργασίας του με την πρεσβεία του Ισράηλ.

Η ανακοίνωση τους

«Μετά από σοβαρή σκέψη και κατόπιν των εκτεταμένων αντιδράσεων από φορείς και άτομα, ιδίως στο νησί της Σύρου, το ANIMASYROS Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα με στόχο την ακώλυτη διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ».

»Καθώς πιστεύουμε ότι οι πολιτικές επιλογές των κρατών δεν επιτρέπεται να θέτουν εμπόδια στην καλλιτεχνική έκφραση, το ANIMASYROS θα φροντίσει και φέτος για την υποδοχή των δημιουργών από όλον τον κόσμο», ανέφερε η ανακοίνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ «ANIMASYROS», ανέφεραν σε ανακοίνωση τους.

Διάφοροι φορείς, ανάμεσα τους η Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ – τμήμα Κυκλάδων), ο Σύλλογος  Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΣΕΡΓΑΔΑ) Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Ασημάκης Πανσέληνος», το Κεντρικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου, είχαν ζητήσει τη διακοπή της χορηγίας και υποστήριξης της πρεσβείας του Ισραήλ προς το Animasyros.

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024