Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Με αυτά τα νέα, θα ηλεκτριστείς!

Με αυτά τα νέα, θα ηλεκτριστείς!

ΔΕΗ myHome4Students: μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια με τη φοιτητική σου ταυτότητα.

Πλέον, όλοι ανεξαιρέτως κάνουν συζητήσεις για την ενέργεια και το πόσο έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στον παγκόσμιο χάρτη. Οι τιμές μπορεί να έχουν ανέβει λόγω γεωπολιτικών αναταράξεων (που δεν λένε να κοπάσουν) αλλά για σένα ήρθε η ώρα να βρεις το φοιτητικό σου σπίτι και να κάνεις τη μεγάλη έξοδο.

Το ζήτημα είναι ότι μέχρι τώρα άλλος κανόνιζε για σένα και τώρα ήρθε η ώρα ως ενήλικας πια να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να αναλάβεις το δικό σου πρώτο νοικοκυριό! Οπότε, βρήκες σπίτι, έχεις τη λίστα με τα πράγματα που θα το εξοπλίσεις και μένει να δεις τι θα κάνεις με ρεύμα και ίντερνετ.

Λοιπόν, στο σημείο αυτό θέλω την προσοχή σου. Η μεγαλύτερη και παλαιότερη πάροχος ενέργειας της χώρας, κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Φέρει άλλωστε και το όνομά σου: ΔΕΗ my Home 4 Students ή αλλιώς ΔΕΗ myHome4Students. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Το «σπίτι μου» για εσάς τους φοιτητές πρέπει να είναι οικονομικό, προβλέψιμο και αν έχει και καμία ευχάριστη έκπληξη το πακέτο ακόμα καλύτερα.

Οπότε, άνοιξε κινητό και σημείωνε: Θα έχεις σταθερή χρέωση 0,129€/kWh στο ρεύμα για τις πρώτες 150kWh και δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες που όλο και κάπου θα ταξιδεύεις. Μάλιστα, με το πρόγραμμα αυτό θα έχεις δωρεάν GreenPass για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, που σημαίνει ότι διασφαλίζεται ότι όση ενέργεια καταναλώνεται στον χώρο, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές. Με αυτό, το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα θα γίνει σίγουρα πιο πράσινο, κάτι που όλοι επιθυμούμε, σωστά;

Για το καινούργιο αυτό πρόγραμμα, πιο αναλυτικά μαθαίνουμε ότι:

Το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει αυτήν την σταθερή, ανταγωνιστική τιμή, που αντιστοιχεί στη μέση μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα τυπικό φοιτητικό σπίτι. Μάλιστα, αν ενεργοποιήσεις εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, θα έχεις επιπλέον 3% έκπτωση στον λογαριασμό σου.

Να σημειωθεί ότι πέραν του δωρεάν παγίου για όλο το καλοκαίρι θα έχεις μηνιαίο πάγιο για τον υπόλοιπο χρόνο μόλις 3€.

Άρα έχουμε ήδη εξασφαλίσει το οικονομικό και το προβλέψιμο.

Και από εκπλήξεις ή όπως διαβάζουμε από τη ΔΕΗ από προνόμια τι σε περιμένει;

Πάρε πάλι κινητό και σημείωνε: έκπτωση έως και 10% επιπλέον για προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, που θα τα χρειαστείς σίγουρα τώρα που θα εξοπλίσεις το σπίτι.

Ένα ψυγείο άδειο όμως τι να σου κάνει;

Για αυτό θα έχεις δώρο το πρώτο «γέμισμα του ψυγείου» από το γνωστό efood.

Θέλεις και άλλα;

Για έναν ολόκληρο μήνα δώρο και ο καφές της ημέρας στα αγαπημένα σου Coffee Island. Και επειδή φοιτητική ζωή σημαίνει και ταξίδια ώστε να γνωρίσεις τον κόσμο, θα πάρεις δώρο 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN.

Οι προσφορές, τα δώρα και οι εκπτώσεις θα ανανεώνονται συνεχώς στο ΔΕΗ myRewards coupons, την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ. Εκεί μπορείς να ανακαλύπτεις πολλά και διάφορα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, οπότε stay tuned!

Πώς μπορείς να αποκτήσεις το ΔΕΗ myHome4Students;

Θα πρέπει να έχεις την ακαδημαϊκή ταυτότητά σου ή βεβαίωση εγγραφής στη σχολή. Το συμβόλαιο μπορεί να γίνει είτε στο όνομά σου, είτε στο όνομα του κηδεμόνα σου και έχει διάρκεια έναν χρόνο, με αυτόματη ανανέωση για όσο ισχύει η ακαδημαϊκή ταυτότητα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι είτε να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ, είτε να καλέσεις στο 800-900-1000, είτε να το αποκτήσεις μέσω του myΔΕΗ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις σελίδα του ΔΕΗ myHome4Students στο https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4students/ .


#νέο #τιμολόγιο #ΔΕΗ #
myHome4Students #φοιτητικο #προϊόν #φοιτητες #student

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024