Παραδεχτείτε το: χρειάζεστε μια μέρα για τον εαυτό σας. Αλλά αν δεν μπορείτε να την αφιερώσετε ολόκληρη, τι θα λέγατε για τη μισή; Τι θα λέγατε έστω για μια ώρα;

Ποιος άλλωστε δεν έχει ανάγκη από λίγη ξεκούραση, χαλάρωση και αναζωογόνηση; Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας τελετουργικό σπα και να βγείτε την επόμενη κιόλας μέρα νιώθοντας πλήρως αναζωογονημένοι.

Με τα σωστά προϊόντα ομορφιάς και μερικές συμβουλές για το DIY, μπορείτε να μεταμορφώσετε το βράδυ σας σε μια εμπειρία 5 αστέρων.

Φτιάξτε τη διάθεσή σας

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας εμπειρίας που μοιάζει με σπα, όλα εξαρτώνται από την ατμόσφαιρα. Φτιάξτε τη διάθεση για την ημέρα σπα σας ανάβοντας μερικά από τα αγαπημένα σας κεριά.

Δημιουργώντας τον τέλειο χώρο, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να βυθιστεί βαθύτερα στη χαλάρωση και να προετοιμάσετε το σκηνικό για την προσωπική σας ημέρα ομορφιάς.

Απολέπιση από την κορυφή ως τα νύχια 

Για αρχή, ένα τονωτικό και αναζωογονητικό scrub είναι μια θεραπεία spa στο σπίτι που μπορεί να κάνει καλό σε όλα τα σημεία του σώματος σας. Τα scrubs σώματος δεν κάνουν απλώς το δέρμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται φανταστικά, αλλά έχουν και άλλα οφέλη.

Εκτός από την απομάκρυνση της συσσώρευσης των παλαιών νεκρών κυττάρων που θαμπώνουν και φράζουν το δέρμα σας, η απολέπιση επιταχύνει επίσης την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και βοηθά τα άλλα προϊόντα του δέρματος να διεισδύσουν βαθύτερα.

Πάρτε κάποιο scrub με αλάτι εμποτισμένο με λεβάντα που αγαπάει το δέρμα, αναμείξτε το με λίγο λάδι καρύδας και στη συνέχεια τρίψτε το σώμα σας απαλά με κυκλικές κινήσεις από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Χρησιμοποιείστε τα ειδικά σφουγγάρια ή βούρτσες απολέπισης για καλύτερα αποτελέσματα.

Ολοκληρώστε με μια λοσιόν σώματος με λεβάντα για μια βαθιά δόση υγρασίας για την επιδερμίδα σας.

Δώσε στο δέρμα σου αυτό που χρειάζεται

Ο βαθύς καθαρισμός τείνει να αφήνει το δέρμα μας ελαφρώς αφυδατωμένο. Για αυτό επιβάλλεται να συνεχίσεις την περιποίησή σου είτε με μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση είτε με μια κρέμα προσώπου.

Τα mist προσώπου είναι προϊόντα-κλειδιά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ωστόσο είναι ωφέλιμα μόνο όταν η φόρμουλά τους είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά και ο τρόπος που τα εφαρμόζετε είναι σωστός και με συνέπεια.

Για να αισθανθείτε όμως και εσείς τη διαφορά, πρέπει να επιλέξετε ένα mist που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Με γλυκερίνη ή υαλουρονικό οξύ, για έξτρα λάμψη ή με ενυδατικά στοιχεία, στην αγορά υπάρχουν σπρέι για κάθε τύπο προσώπου.

Μόλις ψεκάσετε το πρόσωπο, περιμένετε να στεγνώσει και εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα ή ένα facial oil, για να διασφαλίσετε πως το δέρμα σας απορρόφησε όλα τα στοιχεία που θα το μεταμορφώσουν.

Ανάλαφρη ή πλούσια, για λιπαρή, μικτή, ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα, η ενυδατική κρέμα είναι η πιο ικανή όλων για να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί αφυδάτωση, ξηρότητα, σημάδια του στρες, αλλά και του χρόνου φυσικά.

Ένα ντους ή ένα αφρόλουτρο στη μπανιέρα σου μπορεί να σου χαρίσει την απόλυτη χαλάρωση μετά από μια κουραστική και απαιτητική ημέρα.

Αν θες να πετύχεις μια καλή εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ κάνεις μπάνιο, περιποιήσου και φρόντισε το σώμα σου, επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να αποβάλεις την κούραση της ημέρας.

Όποιο προϊόν υγείας και ομορφιάς και αν ψάχνετε θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου σας και την ενυδάτωση του σώματος σας θα τα παραλάβετε εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας και με δωρεάν μεταφορικά.