Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Αντίο αφάνα»

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Αντίο αφάνα»

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών, αποφάσισε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ – Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αγωνίστηκε για επτά χρόνια στον ΠΑΟΚ και αποχώρησε το 2023, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών.

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός, μετά από 563 παιχνίδια στην καριέρα του, με 67 γκολ και 96 ασίστ, κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο δεν αποχωρεί από το ποδόσφαιρο.

Ο σπουδαίος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ «κρέμασε» τα παπούτσια του

Ο Μπίσεσβαρ, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη SteDoCo, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας, έχει σκεφτεί ήδη το επόμενο βήμα του και αυτό είναι να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα Κ20 του Σουρινάμ, στο πλευρό του Βέρνερ Μπλάκσον.

Η επταετία του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ

Η πλούσια καριέρα του Μπίσεσβαρ έφτασε στο τέλος της, με highlight αναμφίβολα την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο μεσοεπιθετικός από το Σουρινάμ κατέγραψε 251 συμμετοχές με 27 γκολ και 41 ασίστ. Παράλληλα πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδος.

Η καριέρα του Μπίσεσβαρ

Υπήρξε διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής Ολλανδίας, όντας κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, καταγράφοντας συνολικά 28 συμμετοχές. προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ, αγωνίστηκε και σε αυτές της Φέγενορντ, με την οποία αγωνίστηκε και για την πρώτη ομάδα. Σε επίπεδο αντρών, ο Μπίσεσβαρ φόρεσε τις φανέλες των Ντε Γκράαφσαπ, Απόλλων Λεμεσού, Χέρακλες, Καϊσέρισπο και φυσικά του ΠΑΟΚ, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η SteDoCo, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024