Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στον Άρη (21/09, 20:00), για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Κωνσταντίνος Τζολάκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως στόχος είναι το τρίποντο, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του περσινού τίτλου στο Conference League, αλλά και στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στη χρονιά που ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ιστορίας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τζολάκης
Για τη δυναμική του Άρη: «Πρέπει να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την πορεία του πρωταθλητισμού».
Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θεωρώ πως η εικόνα του μας έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζουμε το επίπεδο, προπονούμαστε γι’ αυτό. Πιστεύω στην ομάδα και αν είμαστε όπως πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη».
Για το αν η κατάκτηση του Conference League τους επηρεάζει και αρνητικά: «Η κατάκτηση του Conference League δεν μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Η περσινή χρονιά έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι να κρατηθούμε στην κορυφή. Ο στόχος δεν είναι άλλος απ’ το πρωτάθλημα και μια υπέροχη πορεία στην Ευρώπη».
Για τους προσωπικούς του στόχους στη σεζόν των 100 ετών του Ολυμπιακού: «Είναι μια σημαντική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω ξεκινήσει τα παιχνίδια. Μακάρι να έχουμε υγεία για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα 100 χρόνια του συλλόγου, να πανηγυρίσουμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα!».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.