Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: Έστειλε όσους την έκριναν που δεν μπορεί να κυοφορήσει «από εκεί που ήρθαν»

Σελένα Γκόμεζ: Έστειλε όσους την έκριναν που δεν μπορεί να κυοφορήσει «από εκεί που ήρθαν»

Η απάντηση της Σελένα Γκόμεζ σε όσους την έκριναν μετά τη δήλωσει της ότι δεν μπορεί να κυροφορήσει τα δικά της παιδιά.

Η Σελένα Γκόμεζ απάντησε σε όσους την έκριναν αφού αποκάλυψε ότι δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει δικά της παιδιά λόγω «ιατρικών προβλημάτων». Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του «Only Murders In The Building»,έστειλε τους επικριτές της από «εκεί που ήρθαν». Συγκεκριμένα, η Γκόμεζ εθεάθη να δίνει την απάντησή της στους επικριτές σε ένα πλέον viral κλιπ στο X, καθώς παρευρισκόταν σε μια εκδήλωση Women in Film.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν είναι ντροπή να μην μπορεί να κυοφορήσει ένα παιδί, αλλά ούτε και το γεγονός πως πάσχει από διπολική διαταραχή. Μάλιστα, η Σελένα Γκόμεζ, δήλωσε ότι δεν μπορεί λόγω φυσιολογίας να κυοφορήσει το παιδί της, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο και για την ίδια, αλλά και για το βρέφος. Βέβαια, συμπλήρωσε πως σκέφτεται ακόμη να γίνει μητέρα, αλλά χρησιμοποιώντας κάποια άλλη από τις προσφερόμενες λύσεις – την παρένθετη μητρότητα η την υιοθεσία.

Μετά τα σχόλιά της, η Γκόμεζ δέχτηκε επευφημίες και χειροκροτήματα από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους μέσα στην αίθουσα.  Επιπλέον, η σταρ εξήγησε ότι θέλει, «να είναι συνήγορος των γυναικών και γι’ αυτό μοιράζεται πληροφορίες για τη  ζωή της , γι’ αυτό της αρέσει να είναι ειλικρινής, γιατί όλοι περνούν κάτι».

Η 32χρονη πρόσθεσε με ειλικρίνεια: «Δεν τα έχω όλα λυμένα. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να είμαι, είπε η πρώην ηθοποιός του καναλιού Disney, καθώς γύρισε και έβαλε ένα χέρι στον ώμο της αδελφής της.  Προς το τέλος του κλιπ, η Σελένα δήλωσε: «Οπότε, μην ακούς όποιον σου λέει ότι είσαι θύμα. Για μένα είσαι επιζών».

*Πηγή: E!News

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024