Ήρθε η ώρα να ξεχάσατε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για την «μαγεία». Αυτό, γιατί η παράσταση «C’est la magie» μας έκανε να αμφισβητήσουμε τις αισθήσεις μας και να αναρωτηθούμε -μικροί και μεγάλοι- για το τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Τέσσερις κορυφαίοι μάγοι του κόσμου βρέθηκαν μπροστά μας σε ένα σόου που δεν έχει προηγούμενο. Τηλεμεταφορά, ανάγνωση σκέψεων, ψευδαισθήσεις που καθηλώνουν και ανεπανάληπτα οπτικά εφέ.

Τα παιδιά που βρέθηκαν την πρώτη μέρα παραστάσεων στο Christmas Theater έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αλλά το ίδιο συνέβη και με τους ενήλικες συνοδούς του. Στο τέλος αναρωτιόμασταν ποιος είχε γοητευτεί περισσότερο.

Το πιο συγκλονιστικό σόου μαγείας που είδαμε ποτέ είχε από όλα. Και κυρίως είχε ενθουσιασμό και εφευρετικότητα που έκαναν όλα τα κόλπα να μοιάζουν παραμυθένια.

Περιστέρια που έβγαιναν από καπέλα, και μετά έγιναν μια κοπέλα η οποία έγινε ελικόπτερο και δεκάδες κόλπα με την τράπουλα ήταν μόνο μερικά από τα κόλπα που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Αλλά ας μην αποκαλύψουμε περισσότερα και χαλάσουμε τις εκπλήξεις.

Αυτοί είναι οι τέσσερις μάγοι που καθήλωσαν το Christmas Theater

O Ντάρσι Όουκ, ο Έντσο Ουέιν, ο Τζέιμς Μορ και ο Γιου Χο-Τζιν προκάλεσαν τους Έλληνες θεατές με έναν συναρπαστικό συνδυασμό εντυπωσιακής μαγείας και εκπληκτικών κόλπων, μερικά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά μπροστά σε ζωντανό κοινό.

Ο Ένζο Ουέιν αποκαλείται «ένας από τους πιο εφευρετικούς μάγους της εποχής μας» καθώς χωρίς προσπάθεια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε διάφορα μέρη της σκηνής, αλλάζοντας τα όρια του ορατού και του δυνατού. Αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό έχει ετοιμάσει μια συγκλονιστική παράσταση – το κόλπο που ο ίδιος αποκαλεί «Μηχανή Τηλεμεταφοράς».

Ο Ντάρσι Όουκ φημίζεται για την υπέρβαση των ακραίων δοκιμασιών! Αρέσκεται στο να «κόβει» την ανάσα των θεατών στη λήξη του χρόνου, ξεφεύγοντας από τον κίνδυνο, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο χαρισματικός μάγος ήταν ο εκλεκτός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ καθώς ήταν ένας εκ των επίλεκτων showman στα 90ά γενέθλια της. Άλλωστε δεν μπορούμε να παραλείψουμε το αξιοσημείωτο γεγονός ότι ξεπέρασε με ευκολία την πρόκληση του διάσημου YouTuber Mr. Beast.

Ο διάσημος μάγος Τζέιμς Μορ, είναι γνωστός για την παρουσία του μπροστά στην επιτροπή του Britain’s Got Talent όπου με την επιδεξιότητά του, άφησε κριτές και κοινό κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, επεισόδιο το οποίο έχει ήδη προβληθεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές στο YouTube. Οι παραστάσεις του ξεχωρίζουν για τη θεαματικότητά τους, καθώς ο Τζέιμς αγαπά τη φωτιά, τις απολύτως ανεξήγητες φυσικές μεταμορφώσεις και προσφέρει τη δική του εκδοχή στα διάσημα και επικίνδυνα κόλπα του θρυλικού Χουντίνι.

Ο ταλαντούχος και μυστηριώδης Κορεάτης μάγος Γιου Χο-Τζιν, είναι ένας από τους πιο νεαρούς ελπιδοφόρους της μαγικής τέχνης και ο πρώτος Ασιάτης νικητής του Magic Grand Prix, κατά την οποία υποτάσσει τη φαντασία των θεατών με επιδέξιες κινήσεις και ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Οι «έξυπνες» τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκουν επίσης τη θέση τους στο σόου, ενώ οι μάγοι υποδεικνύουν ότι σε μια επιλεγμένη στιγμή το κοινό γίνεται το κύριο μέρος της μαγείας.