Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ματ Λε Μπλανκ: Βρίσκεται σε ανησυχητική κατάσταση μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ματ Λε Μπλανκ: Βρίσκεται σε ανησυχητική κατάσταση μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ποια είναι η στάση του Ματ Λε Μπλανκ απέναντι στην υπόλοιπη παρέα και γιατί ανησυχούν γι'αυτόν.

Σε δυσάρεστη κατάσταση βρίσκεται ο Ματ Λε Μπλανκ μετά το θάνατο του αγαπημένου του φίλου Μάθιου Πέρι. Συγκεκριμένα, ο «Τζόι» έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» να ανησυχούν γι’ αυτόν καθώς πλησιάζει η επέτειος του θανάτου του αγαπημένου τους εκλιπόντος συμπρωταγωνιστή.

Από τον τραγικό θάνατο του Πέρι, στις 28 Οκτωβρίου του 2023, ο 57χρονος  σπάνια εμφανίζεται δημόσια ενώ πενθεί και η τελευταία του εμφάνιση φέρεται να έκανε τους φίλους του να ανησυχούν. Μάλιστα, ο ηθοποιός εντοπίστηκε έξω στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα και η ατημέλητη εμφάνισή του προβλημάτισε τους υπόλοιπους της παρέας, δήλωσε πηγή στο In Touch Weekly, αφού είδαν τις φωτογραφίες του στο TMZ.

Σχετικά με την αξιοσημείωτη αλλαγή του Λε Μπλανκ, η πηγή είπε: «Συνήθιζε να είναι ένας τόσο αισιόδοξος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται άξιος να βρίσκεται στην παρέα τους με κάποιο τρόπο». Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή του έχει δεχτεί πλήγμα και αρκεί και μόνο να τον κοιτάξεις για να δεις ότι έχει παρατήσει τον εαυτό του».

Ωστόσο, η εν λόγω πηγή διαβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να έχει την αμέριστη υποστήριξη των φίλων του. «Η Τζεν, η Κόρτνεϊ, η Λίζα και ο Ντέιβιντ, θέλουν όλοι να τον επαναφέρουν στην παρέα και να τον κάνουν να χαμογελάσει ξανά», είπε ο πληροφοριοδότης.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024