Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o

«Καρέ» στο Champions League (vid)

O Χάρι Κεϊν με τα τέσσερα γκολ στην πρεμιέρα του Champions League μπήκε σε ένα… κλειστό κλαμπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα του νέου Champions League. Σημείωσε τέσσερα γκολ στη νίκη της ομάδας του με σκορ 9-2.

Η εμφάνιση του Κέιν ήταν εξαιρετική, καθώς ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε ένα «πόκερ» τερμάτων, γράφοντας το όνομά του στην ιστορία του UEFA Champions League. Το χατ-τρικ του (τα τρία από τα τέσσερα γκολ) προήλθε από πέναλτι, καθιστώντας τον τον πρώτο παίκτη στην ιστορία της διοργάνωσης που το πετυχαίνει αυτό.

Ο Κέιν έγινε επίσης ο πρώτος Άγγλος που σκοράρει τέσσερα γκολ σε αγώνα Champions League για μη βρετανική ομάδα, προσθέτοντας ακόμη μια διάκριση στο εντυπωσιακό βιογραφικό του. Το επίτευγμα αυτό του Χάρι Κέιν αποτελεί απόδειξη της ικανότητάς του να αναδεικνύεται στις πιο μεγάλες διοργανώσεις και επιβεβαιώνει τη σημαντική του συνεισφορά στη Μπάγερν Μονάχου, όπου συνέχισε να κατακτά νέα ύψη με την εκτελεστική του δεινότητα.

Το σημαντικό όμως είναι στο τέλος της χρονιάς να πάρει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έδωσαν 100 εκατομμύρια ευρώ οι Βαυαροί απλά για να σκοράρει σε ματς ομίλων και στο πρωτάθλημα.

Πάντως είναι αρκετοί οι παίκτες που έχουν πετύχει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα του UEFA Champions League. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο αξιοσημείωτους:

Πρώτος και καλύτερος ο Λιονέλ Μέσι : Έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα του Champions League δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2010, όταν η Μπαρτσελόνα νίκησε την Άρσεναλ με 4-1. Η δεύτερη φορά ήταν το 2012, όταν η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 7-1.

Από κοντά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι : Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου σημείωσε τέσσερα γκολ το 2019, όταν η Μπάγερν επικράτησε με 6-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Λουίς Αντριάνο το 2014, όταν αγωνιζόταν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, πέτυχε τέσσερα γκολ σε μια νίκη με 7-0 απέναντι στη Μπάτε Μπορίσοφ.

Στο κλαμπ του «καρέ» και ο Σέρζ Γκναμπρί. Το 2019, ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου σημείωσε τέσσερα γκολ στη νίκη της Μπάγερν με 7-2 επί της Τότεναμ .

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024