Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ανησυχία στη Μακάμπι: Τι συμβαίνει με τον Γιοκουμπάιτις…

Μεγάλη ανησυχία στη Μακάμπι: Τι συμβαίνει με τον Γιοκουμπάιτις…

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Μακάμπι απέναντι στην Εφές για το τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου και στους Ισραηλινούς υπάρχει έντονη ανησυχία.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις τραυματίστηκε στο  παιχνίδι απέναντι στην Εφές Αναντολού και την ήττα με 89-66 για το τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο σημείο αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Λιθουανός γκαρντ, ωστόσο στην ομάδα του Ισραήλ βρίσκονται σε αναμονή και παρακολουθούν την περίπτωση με μεγάλη αγωνία, καθώς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην Μακάμπι.

Περιμένουν στη Μακάμπι

Ο Γιοκουμπάιτις είναι η μεγάλη μεταγραφή της Μακάμπι στα γκαρντ και αυτός που θα «κουβαλήσει» στην επίθεση και στη δημιουργία, μαζί με τον Τζόρνταν Λόιντ και καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικός θα είναι στο φετινό ρόστερ του Όντεντ Κάτας.

Οι απαντήσεις γαι την κατάσταση του θα δοθούν τις επόμενες ώρες, όμως είναι δεδομένο ότι υπάρχει αγωνία για να μην μείνει καιρό εκτός δράσης. Και ο λόγος είναι ότι έχει και άλλες απουσίες και η σεζόν ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί αναμένεται να μάθουν σύντομα αν και πόσο χρόνο θα χάσουν ο Γουένιεν Γκέιμπριελ (πρόβλημα στο γόνατο) και ο Ταμίρ Μπλατ (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), που είχαν τραυματιστεί στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό πριν από δύο ημέρες στο κλειστό της Γλυφάδας.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024