Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις τραυματίστηκε στο  παιχνίδι απέναντι στην Εφές Αναντολού και την ήττα με 89-66 για το τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο σημείο αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Λιθουανός γκαρντ, ωστόσο στην ομάδα του Ισραήλ βρίσκονται σε αναμονή και παρακολουθούν την περίπτωση με μεγάλη αγωνία, καθώς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην Μακάμπι.

Περιμένουν στη Μακάμπι

Ο Γιοκουμπάιτις είναι η μεγάλη μεταγραφή της Μακάμπι στα γκαρντ και αυτός που θα «κουβαλήσει» στην επίθεση και στη δημιουργία, μαζί με τον Τζόρνταν Λόιντ και καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικός θα είναι στο φετινό ρόστερ του Όντεντ Κάτας.

Οι απαντήσεις γαι την κατάσταση του θα δοθούν τις επόμενες ώρες, όμως είναι δεδομένο ότι υπάρχει αγωνία για να μην μείνει καιρό εκτός δράσης. Και ο λόγος είναι ότι έχει και άλλες απουσίες και η σεζόν ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί αναμένεται να μάθουν σύντομα αν και πόσο χρόνο θα χάσουν ο Γουένιεν Γκέιμπριελ (πρόβλημα στο γόνατο) και ο Ταμίρ Μπλατ (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), που είχαν τραυματιστεί στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό πριν από δύο ημέρες στο κλειστό της Γλυφάδας.