Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Νεκρός ανασύρθηκε και ο 6χρονος γιος από το διώροφο όπου εξερράγη φιάλη υγραερίου

Ιταλία: Νεκρός ανασύρθηκε και ο 6χρονος γιος από το διώροφο όπου εξερράγη φιάλη υγραερίου

Νωρίτερα είχε ανασυρθεί νεκρή η 4χρονη αδελφή του - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πατέρας, εκτός κινδύνου ο άλλος γιος - Αναζητούνται η μητέρα και η ηλικιωμένη

Θαμμένη στα συντρίμμια βρέθηκε ξαφνικά μια πενταμελής οικογένεια στην Ιταλία, όταν κατέρρευσε λόγω διαρροής φυσικού αερίου το διώροφο κτίριο όπου διέμεναν.

Δυστυχώς, πριν από λίγο ανασύρθηκε νεκρός και ο 6χρονος γιος της οικογένειας, αναφέρει η Repubblica. Λίγο νωρίτερα, οι διασώστες είχαν ανασύρει νεκρό από τα συντρίμμια και το 4χρονο κοριτσάκι της οικογένειας.

Οι διασώστες έχουν ήδη απεγκλωβίσει τον πατέρα – που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – και τον έναν γιο, ηλικίας 2 ετών, και ψάχνουν για τη μητέρα καθώς και την ηλικιωμένη.

Η φονική έκρηξη της φιάλης υγραερίου σημειώθηκε μέσα στη νύχτα, πιάνοντας στον ύπνο τους ενοίκους

Ο πατέρας, αναφέρει το Napoli Today, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μεγάλων εγκαυμάτων λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Δίνει μάχη για τη ζωή του και οι γιατροί είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας του. Ο δίχρονος γιος έχει υποστεί κάταγμα μηριαίου οστού χωρίς ωστόσο να υπάρχει νευρολογική βλάβη και νοσηλεύεται σε άλλο νοσοκομείο.

Η φονική έκρηξη σημειώθηκε τη νύχτα στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης γειτόνισσάς τους στον επάνω όροφο με αποτέλεσμα την κατάρρευση του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στο Σαβιάνο της Νάπολης.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από το διαμέρισμα όπου σημειώθηκε η έκρηξη ζούσε ένα ζευγάρι με τρία μικρά παιδιά. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και άνδρες της πυροσβεστικής. Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη.

Οι πρώτοι που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ήταν ο πατέρας της πενταμελούς οικογένειας και ο 2χρονος γιος. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, οι διασώστες σκάβουν ασταμάτητα, την ώρα που από τα συντρίμμια ακούγονται φωνές.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν από τον Λίβανο και αναζητούν καταφύγιο στη Συρία

«Η μοίρα μας είναι να ζήσουμε όλη τη ζωή μας στο έλεος του πολέμου και ο πόλεμος δεν έχει έλεος» - Φλέγεται ο Λίβανος, χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024