Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο»

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο»

«Έμεινε δίπλα μου και συνεχίζει να είναι δίπλα μου. Είναι καρμικό. Δεν είναι;» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης για την σύζυγο του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σύζυγο του και ηθοποιό, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, η οποία σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, δεν τον αντιμετώπισε ποτέ ως άρρωστο και πως ήταν στο πλευρό του από την πρώτη μέρα.

«Πέρασε μέσα μου η αγάπη»

Ο ηθοποιός, μιλώντας για την εμπειρία του, δήλωσε: «Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο κι ούτε το αντιμετώπισα εγώ ότι είμαι ο άρρωστος που με φροντίζει. Τα πέρασα ότι πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και ό, τι γίνει. Νομίζω ότι μας έχει δέσει πάρα πολύ. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ την αρρώστια ως αρρώστια. Ήταν μία περιπέτεια που πέρασε. Δεν μοιρολάτρησα ποτέ. Ένα τραγούδι μόνο τραγουδούσα του Αγγελάκα μέσα μου, σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ. Αυτό μου έδινε δύναμη. Μετά πέρασε στο ντούκου».

Όσον αφορά την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, ανέφερε: «Η λέξη «κακό» δεν πέρασε μέσα μου, πήγα παρακάτω. Πέρασε μέσα μου η αγάπη. Δεν ήταν έρωτας, ήταν αγάπη. Το κομμάτι αγάπη είναι πιο σημαντικό, ο έρωτας είναι μέσα στην αγάπη. Άρχισε και έδενε, πήγαινε μόνο του. Έμεινε δίπλα μου και συνεχίζει να είναι δίπλα μου. Είναι καρμικό. Δεν είναι;».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024