Παρελθόν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πλέον ο Μάριος Σαλμάς.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ήρθε και η διαγραφή του ως μέλος του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας αφορούσε αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλμάς» ανέφερε η ανακοίνωση της Πειραιώς για τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Ανεξάρτητος βουλευτής πλέον

Νωρίτερα, ο κ. Σαλμάς είχε υπογραμμίσει ότι θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής «να αγωνίζεται για τους πολλούς».

«Αν με διαγράφει ο κ. Μητσοτάκης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην woke ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμή μου» ανέφερε ο ίδιος.

«Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανεδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής» συμπλήρωσε.